Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanimlar 3 gündür sağ yumurtalıkta agrim var yani cumadan beri. Pazartesi doktora gittiğimde kistin yok yumurta çatlatma iğnesi yapıcaz haftaya cumartesi kesinlikle birlikte olun dedi. Sizce yumurtlama olmuşmu?
Yumurtlama olduğu gün max çizgisi kalınlığında olması gerekiyor belki çatlamıştır çatladığında silikleşir bende aynı marka ovulasyon testi kullanıyorum. Dün yapmışmıydınız testi
Yumurtlama olduğu gün max çizgisi kalınlığında olması gerekiyor belki çatlamıştır çatladığında silikleşir bende aynı marka ovulasyon testi kullanıyorum. Dün yapmışmıydınız testi