Ovulasyon testi

seldaes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
3
0
40
Merhaba arkadaşlar ilk defa ovulasyon testine başladım net bilmiyorum ama çift çizginin ikiside aynı koyulukta olması gerekiyormuş benim 6 ve 7. Testte çift çizgi çıktı 8. Testte tek çizgi çıktı 6 ve 7. Testte çatlama olmuşmudur?
1000053503.jpg

Merhaba arkadaşlar ilk defa ovulasyon testine başladım net bilmiyorum ama çift çizginin ikiside aynı koyulukta olması gerekiyormuş benim 6 ve 7. Testte çift çizgi çıktı 8. Testte tek çizgi çıktı 6 ve 7. Testte çatlama olmuşmudur? Eki Görüntüle 3504407
Selam canım. Testi yapmaya devam et henüz yumurtlama olmamış. Adetin kaç günde bir oluyor ? T çizgisi c çizgisi ile aynı koyulukta veya t çizgisi daha koyu olunca yumurtlama oluyor

21 günde bir oluyor bende değerlendiremedim diye üzülmüştüm teşekkürler. Peki her ay çatlama olmuyor mu adetim düzensiz değil sağlıklı bir şekilde oluyorum ama yaşımda 39 o yüzden tedirginim😞

Selam canım. Testi yapmaya devam et henüz yumurtlama olmamış. Adetin kaç günde bir oluyor ? T çizgisi c çizgisi ile aynı koyulukta veya t çizgisi daha koyu olunca yumurtlama oluyor
Benim adetime 3-4 gün var ovulasyon testi ile anlasiliyormus sizce hamilelik var mı bende

Eklentiler

• 1000020320.jpg
    1000020320.jpg
    124,5 KB · Görüntüleme: 5
21 günde bir oluyor bende değerlendiremedim diye üzülmüştüm teşekkürler. Peki her ay çatlama olmuyor mu adetim düzensiz değil sağlıklı bir şekilde oluyorum ama yaşımda 39 o yüzden tedirginim😞
Adetin kaç gün sürüyor 21 gün kısa biraz adetinin 7.gününde yumurtlama oluyordur

Adetim 4 gün sürüyor 5. Gün banyo yapmış oluyorum uygulama takvimine de baktığımda sizin dediğiniz gibi adetimin son gününe geliyor çatlama dediğiniz doğru ama o zamanda değerlendiremiyorum 😞 ne yapacağımı bilemedim

X