- 17 Temmuz 2024
- 523
- 225
- 18
- Konu Sahibi Sessizbalon
-
Nereden aldınız acaba satıcılar farklı oluyor ya bana bağlantı atabilirmisiniz rica etsem yasak mı bilmiyorum bağlantılı paylaşımı burada ama özelden de atabilirsiiniz mümkünse ♡Innovita ben ovulasyon testini kullandım piki çok net gördüm. Henüz adet tarihim gelmedi ama yorumları çok var ve en çok satan 1.
Ya çok teşekkür ederim ben bakıyım ona hemen ♡♡Minnak kurabiyeler pardon yanlış yazmışım
Ben iki aydır deniyorum ilk deneyimim laboquick bu ay innovita gerçekten innovita çok hassas önemli olan yumurtlama gunun fakat doktor kontrolünde yapmak daha mantıklı ben bu ay yumurtlama oncesi ve sonrasi hepsini uyguladım fakat tutmadı bugün hasta oldum zaten yumurtlama gününüz kendini belli ediyor akıntı ağrı ile hemen hemen herkeste olabilirKızlar ovulasyon testi kullanıp memnun kaldığınız marka varmı acaba netten alıp, önere bilirmisiniz baktım fakat yorumları görünce pek içime sinmedi sizin alıp memnun kaldığınız varsa paylaşabilirmisinizzz 1,2 ay yumurta takipi yapmak istiyorum ♡
Canım adetten sonra hergünüm akıntılı ve kasıklarda ağrı ile geçti :) aldım bir gebenin günlüğünden canımBen iki aydır deniyorum ilk deneyimim laboquick bu ay innovita gerçekten innovita çok hassas önemli olan yumurtlama gunun fakat doktor kontrolünde yapmak daha mantıklı ben bu ay yumurtlama oncesi ve sonrasi hepsini uyguladım fakat tutmadı bugün hasta oldum zaten yumurtlama gününüz kendini belli ediyor akıntı ağrı ile hemen hemen herkeste olabilir
Insalla6h olur Rabbım tezden nasip etsinCanım adetten sonra hergünüm akıntılı ve kasıklarda ağrı ile geçti :) aldım bir gebenin günlüğünden canım
Merhaba laboquick bu markada yaptığınız ovulasyon testleri nasıldı iyimiydi pik gelene kadar çizgiler çok bellimiydi yoksa az mı gözüküyordu piki gösterdi miBen iki aydır deniyorum ilk deneyimim laboquick bu ay innovita gerçekten innovita çok hassas önemli olan yumurtlama gunun fakat doktor kontrolünde yapmak daha mantıklı ben bu ay yumurtlama oncesi ve sonrasi hepsini uyguladım fakat tutmadı bugün hasta oldum zaten yumurtlama gününüz kendini belli ediyor akıntı ağrı ile hemen hemen herkeste olabilir
Size de inşallah, hepimizeInsalla6h olur Rabbım tezden nasip etsin
İnnovita kadar değil bence çok hassas değil ben tavsiye etmem en belirgin çizgisi sondaki gibiMerhaba laboquick bu markada yaptığınız ovulasyon testleri nasıldı iyimiydi pik gelene kadar çizgiler çok bellimiydi yoksa az mı gözüküyordu piki gösterdi
Sondaki pikmi sayılıyor peki aldığım sitede nerdeyse yarısından çoğunun piki ikiside kırmızı olmuş merak ettim açıkçasıİnnovita kadar değil bence çok hassas değil ben tavsiye etmem en belirgin çizgisi sondaki gibi
Bnde böyle deneyin sizSondaki pikmi sayılıyor peki aldığım sitede nerdeyse yarısından çoğunun piki ikiside kırmızı olmuş merak ettim açıkçası
Bir gebenin günlüğünden aldım canım bakıyım eğer memnun kalmazsam bundan alırım teşekkür ederimmBen innovita kullanıyorum çok memnunum aşırı hassas piki çok net gösteriyor bak en son ovulasyonda çektiğim fotoğraf trendyoldan almıştım yanında gebelik testi de hediye göndermişler 3 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?