Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlişki değerlendirme gunleri bu şekilde bir bakar mısınız acaba bugünde degerlendirmek gerkeir mi acaba ? Ovulasyon tetsimde böyle 30 çatlama sanırım yardımcı olur musunuz bakıp bugünde değerlendirelim mi
İlişki değerlendirme gunleri bu şekilde bir bakar mısınız acaba bugünde degerlendirmek gerkeir mi acaba ? Ovulasyon tetsimde böyle 30 çatlama sanırım yardımcı olur musunuz bakıp bugünde değerlendirelim mi
29 yumurtlama 30 çatlama evet arka arkaya ilişkiye girdiyseniz Allah’ın izniyle tutar inşallah. Bide çatlama günü şeffaf sünen bi akıntı oluyor onu yaşadınız mı
29 yumurtlama 30 çatlama evet arka arkaya ilişkiye girdiyseniz Allah’ın izniyle tutar inşallah. Bide çatlama günü şeffaf sünen bi akıntı oluyor onu yaşadınız mı
Arkadaşlar merhaba. Ben yeni klomen kullanmaya başladım günde 2 kez sabah akşam olarak kullanıyorum yarın son. Sat cumartesi günü. Dün çok fazla akıntım vardı ve ben se ovulasyon testi alıp testi yapmak istedim klomen bazen erken yumurtlama yapabiliyor diye denedim. Bugün düne göre daha az akıntım var. üstteki dün gece yaptığım alttaki de az önce yaptım yumurtlama olmuş mu çatlamış mi anlam veremedim yardımcı olursanız sevinirim