- 2 Haziran 2022
- 114
- 23
- 30
-
- Konu Sahibi Durudurusen
Peki benim ki baka bilir misinizPik gibi görünüyor
Pik gibi duruyor bugun bence degerlendirinnPeki benim ki baka bilir misiniz
Birde eşim vardiyalı çalışıyor bugün vardiyada aksilik yarın birliktelik olsa şansım var mı çok canım sıkıldıPik gibi duruyor bugun bence degerlendirinn
Var tabiki henüz yumurtanız catlamamis mühim olan catladigi zaman spermle bulusmasiBirde eşim vardiyalı çalışıyor bugün vardiyada aksilik yarın birliktelik olsa şansım var mı çok canım sıkıldı
İkimizin de aynı sanki tam pik olmadı ama eminim yarın silik olacak o yüzden bugün değerlendirdik yarın değil öbür gün değerlendiririzPeki benim ki baka bilir misiniz
Peki kaç gün birliktelik olcak böyle ve catladigini nasıl bilcem hangi gün olduğunu yani üst üste olursa sorun olmazmi sperm konusunda 2 aylık bı ilaç kullaniyor eşim ve ben morfolojiii sorunu var ilk kez bu ay yaptığım için bilemiyorum ondan soruyroumVar tabiki henüz yumurtanız catlamamis mühim olan catladigi zaman spermle bulusmasi
Bu testten trendyoldan almıştım çok kullandım hiç böyle çift çizgi görmedim pik gibiArkadaşlar görsel yükleyeceğim bugün yumurtlama olmamış gibi duruyor. Fakat elimde test bitti artık pik gibi olmuş mu yorumlarsanız sevinirim Eki Görüntüle 3495476
Pik günü ve catladigi zaman renk soluklastigi günü degerlendirmemi söyleniyorPeki kaç gün birliktelik olcak böyle ve catladigini nasıl bilcem hangi gün olduğunu yani üst üste olursa sorun olmazmi sperm konusunda 2 aylık bı ilaç kullaniyor eşim ve ben morfolojiii sorunu var ilk kez bu ay yaptığım için bilemiyorum ondan soruyroum