C Cicekbocek Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2020 7 0 27 23 Ekim 2024 Konu Sahibi Cicekbocek #1 Merhaba arkadaslar adet doneminde ovulasyon testi positiv cikmasi mumkunmu? Adet doneminde oylesine ovulasyon testi yapim dedim positiv cikti ve 3 gun oldu biteli hala positiv. Hamilelik testi aldim orda negativ sonuc verdi
Merhaba arkadaslar adet doneminde ovulasyon testi positiv cikmasi mumkunmu? Adet doneminde oylesine ovulasyon testi yapim dedim positiv cikti ve 3 gun oldu biteli hala positiv. Hamilelik testi aldim orda negativ sonuc verdi
F freewoman1 Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2024 180 76 22 23 Ekim 2024 Konu Sahibi Cicekbocek #2 Cicekbocek .!.: Merhaba arkadaslar adet doneminde ovulasyon testi positiv cikmasi mumkunmu? Adet doneminde oylesine ovulasyon testi yapim dedim positiv cikti ve 3 gun oldu biteli hala positiv. Hamilelik testi aldim orda negativ sonuc verdi Eki Görüntüle 3493686 Genişletmek için tıkla... Pcos falan var mı
Cicekbocek .!.: Merhaba arkadaslar adet doneminde ovulasyon testi positiv cikmasi mumkunmu? Adet doneminde oylesine ovulasyon testi yapim dedim positiv cikti ve 3 gun oldu biteli hala positiv. Hamilelik testi aldim orda negativ sonuc verdi Eki Görüntüle 3493686 Genişletmek için tıkla... Pcos falan var mı
C Cicekbocek Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2020 7 0 27 23 Ekim 2024 Konu Sahibi Cicekbocek #3 freewoman1 .!.: Pcos falan var mı Genişletmek için tıkla... Hayir yok
F freewoman1 Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2024 180 76 22 23 Ekim 2024 Konu Sahibi Cicekbocek #4 Cicekbocek .!.: Hayir yok Genişletmek için tıkla... Normal olabilir belki regl dönemi lh yükselmesi falan olabilir googleden falan bakın bi isterseniz
Cicekbocek .!.: Hayir yok Genişletmek için tıkla... Normal olabilir belki regl dönemi lh yükselmesi falan olabilir googleden falan bakın bi isterseniz
Sosyallanne Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 2.414 785 35 23 Ekim 2024 Konu Sahibi Cicekbocek #5 Cicekbocek .!.: Merhaba arkadaslar adet doneminde ovulasyon testi positiv cikmasi mumkunmu? Adet doneminde oylesine ovulasyon testi yapim dedim positiv cikti ve 3 gun oldu biteli hala positiv. Hamilelik testi aldim orda negativ sonuc verdi Eki Görüntüle 3493686 Genişletmek için tıkla... Canım bu pik deilki yani aynı koyulukta deiller
Cicekbocek .!.: Merhaba arkadaslar adet doneminde ovulasyon testi positiv cikmasi mumkunmu? Adet doneminde oylesine ovulasyon testi yapim dedim positiv cikti ve 3 gun oldu biteli hala positiv. Hamilelik testi aldim orda negativ sonuc verdi Eki Görüntüle 3493686 Genişletmek için tıkla... Canım bu pik deilki yani aynı koyulukta deiller
Taranta babu Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2017 265 147 34 23 Ekim 2024 Konu Sahibi Cicekbocek #6 Cicekbocek .!.: Merhaba arkadaslar adet doneminde ovulasyon testi positiv cikmasi mumkunmu? Adet doneminde oylesine ovulasyon testi yapim dedim positiv cikti ve 3 gun oldu biteli hala positiv. Hamilelik testi aldim orda negativ sonuc verdi Eki Görüntüle 3493686 Genişletmek için tıkla... ovülasyon testlerinde pozitif - negatif mantığı yok. LH hormonunuzun düzeyine göre pik ya da silik çizgi çıkıyor. neden kendinize stres yarattınız :) adet bittikten sonra başlayıp pik görünce ilişki silikleşene (çatlamaya) kadar.
Cicekbocek .!.: Merhaba arkadaslar adet doneminde ovulasyon testi positiv cikmasi mumkunmu? Adet doneminde oylesine ovulasyon testi yapim dedim positiv cikti ve 3 gun oldu biteli hala positiv. Hamilelik testi aldim orda negativ sonuc verdi Eki Görüntüle 3493686 Genişletmek için tıkla... ovülasyon testlerinde pozitif - negatif mantığı yok. LH hormonunuzun düzeyine göre pik ya da silik çizgi çıkıyor. neden kendinize stres yarattınız :) adet bittikten sonra başlayıp pik görünce ilişki silikleşene (çatlamaya) kadar.
narintanyeri Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2023 740 169 31 Pazar 11:45 Konu Sahibi Cicekbocek #7 Sosyallanne .!.: Canım bu pik deilki yani aynı koyulukta deiller Genişletmek için tıkla... Bugün 14 ncü gün ve ovulasyon testi bu şekilde sizce ne durumda bugün baslamalimiyim birliktelige yoksa daha var mı Eklentiler IMG_20241027_111717.jpg 78,7 KB · Görüntüleme: 14
Sosyallanne .!.: Canım bu pik deilki yani aynı koyulukta deiller Genişletmek için tıkla... Bugün 14 ncü gün ve ovulasyon testi bu şekilde sizce ne durumda bugün baslamalimiyim birliktelige yoksa daha var mı
P pamuk3419 Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2024 370 137 25 Çarşamba 19:26 Konu Sahibi Cicekbocek #8 Kızlar ovulasyon testini saat kaçta yapıyorsunuz