Merhabalar adet düzensizliğimden dolayı ovulasyon testine basladım ama cok anlamıyorum bakabilirmisiniz gittikçe koyulasıyor gibi geldi ama yeterlimi bu koyuluk yoksa daha mı koyu olması gerekiyor
Üstünde yazdığına göre 2 saat onceden bişey yiyip içmemek sigara tuketmemek gerekiyormus saat 2 den itibaren sigara dahil hiç bişey yiyip içmiyorum ılk 10 dk sonra cıkan sonuca göre bir izlenim alıyorum dogru bi uygulamamı oluyor cok bilgim olan bir durum değil dogru mu yapmıyorum acaba diye düşündüm cunku diğer adetlerim adet gunlerime göre 21. Gunde felan yumurtlamam gerekiyorduAynı koyulukta olması lazım, birkaç gün içinde olur muhtemelen
Sigarayı hiç bilmiyorum ama evet 2 saat sıvı almamanız gerekiyor, ilk idrarla yapmamanız gerekiyor. Doğru yapıyor olarak görünüyorsunuzÜstünde yazdığına göre 2 saat onceden bişey yiyip içmemek sigara tuketmemek gerekiyormus saat 2 den itibaren sigara dahil hiç bişey yiyip içmiyorum ılk 10 dk sonra cıkan sonuca göre bir izlenim alıyorum dogru bi uygulamamı oluyor cok bilgim olan bir durum değil dogru mu yapmıyorum acaba diye düşündüm cunku diğer adetlerim adet gunlerime göre 21. Gunde felan yumurtlamam gerekiyordu
teşekkür ederim sağolun içimi rahatlattınızSigarayı hiç bilmiyorum ama evet 2 saat sıvı almamanız gerekiyor, ilk idrarla yapmamanız gerekiyor. Doğru yapıyor olarak görünüyorsunuz
Merhabalar, hala tam bi koyuluk yok değil mi ?Sigarayı hiç bilmiyorum ama evet 2 saat sıvı almamanız gerekiyor, ilk idrarla yapmamanız gerekiyor. Doğru yapıyor olarak görünüyorsunuz
Est atabilirsiniz tabiiMerhabalar, hala tam bi koyuluk yok değil mi ?
Emin olamadıgım için size atsam baksanız olurmu rahatsız ediyor olucam ama
Teşekkür ederimEst atabilirsiniz tabiihayır henüz pik olmamış
Bakar mısınız suanda silik çıkması normal mı o anda birini yanlıs yaptığımı düşünüp aynı anda iki tane birden yaptım ikisi de silik cıktıEst atabilirsiniz tabiihayır henüz pik olmamış
Hmm ya tam yumurta olgunlaşmadan çatladı ya da bazı zamanlar silikleşiyor ona denk geldinizBakar mısınız suanda silik çıkması normal mı o anda birini yanlıs yaptığımı düşünüp aynı anda iki tane birden yaptım ikisi de silik cıktı
Benım eylülün 28 ilacla adet oldum basit kıst cıkmıstı kımyasal genelik sonrası 9 ekimde tekrar adet olunca doktoruma gittim süt hormonum asırı stresten arttıgı ıcin adet oldugumu söyledi ilac verdi 1 ay 1 gun hafta içi bi gün hafta sonu olucak sekılde kullanmamı söyledi suanda ona devam ediyorum tek endisem yumurtamın tekrar catlamadam kıst olusturması bu sebep olurmu buna yanı catlamayımı net gösterir yumurtanın büyüdüğünü mü bu testlerHmm ya tam yumurta olgunlaşmadan çatladı ya da bazı zamanlar silikleşiyor ona denk geldiniz
Yine bu sekılde silik geldi acaba yumurtlama olmadıdada koyuluklar mı istisna denk geldiHmm ya tam yumurta olgunlaşmadan çatladı ya da bazı zamanlar silikleşiyor ona denk geldiniz
hamile misiniz acabaYine bu sekılde silik geldi acaba yumurtlama olmadıdada koyuluklar mı istisna denk geldi
Hayır maalesef süt hormonomun yukseklıgınden dolayı 3 gun sonra adet oldum doktorum ilac kullandıgın sure ıcınde oldugu ıcın duzensızlıge girmez ilaç bittikten sonra duzensızlık devam ederse gelirsin dedihamile misiniz acaba