Hiç sıvı almadım testlerden önce hiç birinde ilk iki test silik çıktı ama bu testte t çizgisi diğerlerine göre daha belirgin çıktıKusura bakmayın söylediğiniz bir kısmı anlayamadım. Testten önceki son bir saat sıvı almıyorsanız, ilk idrar değilse muhtemelen yaklaşıyordur yumurtlama döneminiz. Çünkü kandaki şu seviyesi arttıkça t çizgisinin belirginliği artıyor
C kısmındaki kadar yada c den de daha koyu olursa yumurtlama sayılıyor. Hangi marka test kullanıyorsunuzHiç sıvı almadım testlerden önce hiç birinde ilk iki test silik çıktı ama bu testte t çizgisi diğerlerine göre daha belirgin çıktı
evet bence değerlendirin silikleşene kadarEki Görüntüle 3472799 Kızlar iki gündür ovülasyon testim bu şekilde ne durumdayım sizce? Her gün denemeli miyiz bu sonuca göre?
Ya neden böyle oldu acaba bugün 5. Gün yapmaya baslayaliYapmaya devam edin hep aynı saatte. Henüz yumurtlama değil. Yumurtlama olması için c ve t nin aynı koyulukta yada t nin c den daha koyu olması lazım.
Acaba sıvı alımına mı dikkat etmediniz? Bilmiyorum ki git gide koyulaşması mı lazım bilemiyorum. Forumda ki diğer ovulasyon konularındaki testlere bakın biYa neden böyle oldu acaba bugün 5. Gün yapmaya baslayali
Tamam olur teşekkür ederim ictiysem su içtim sadece o kadardan da bir şey olur muAcaba sıvı alımına mı dikkat etmediniz? Bilmiyorum ki git gide koyulaşması mı lazım bilemiyorum. Forumda ki diğer ovulasyon konularındaki testlere bakın bi
İçilmeyecek maalesef. Benim aldığım test birgebeningünlüğü sayfasından. 1.5-2 saat sıvı alımını durdurun demiş sahibiTamam olur teşekkür ederim ictiysem su içtim sadece o kadardan da bir şey olur mu
Şu bile içildiğinde etki mi ediyorİçilmeyecek maalesef. Benim aldığım test birgebeningünlüğü sayfasından. 1.5-2 saat sıvı alımını durdurun demiş sahibi
Kaset testimizi her gün aynı saatte (sabah ilk idrarla yapılmaz ve akşam 21:00’a kadar da kalma testi yapmak için) ve yapmadan 1,5-2 saat önce sıvı alımını durdurarak yapman gerekiyor 5-6 damla idrar koyup 20 dk bekleteceksin.T en az c kadar olana dek her gün bu düzende devam etmen gerekiyor.Şu bile içildiğinde etki mi ediyor
Canım bak video linkini paylaşıyorum izle istersenŞu bile içildiğinde etki mi ediyor
Hemen izliyorum çok teşekkür ederim canım ya böyle çıktı canım sıkıldı ağlayıp duruyorum bakipCanım bak video linkini paylaşıyorum izle istersen
Ağlama canım. Ağlanacak bişey yok. Kaç günde bir regl oluyorsun? Muhtemelen daha yumurtlama olmamıştır eğer 30 günde oluyorsan birde adet bitimi hemen başladın mi regl kaç gün sürüyor ? Yarın düzgünce yaparsın bişey olmazHemen izliyorum çok teşekkür ederim canım ya böyle çıktı canım sıkıldı ağlayıp duruyorum bakip
Ya ilk defa yapıyorum bu testleri ve catlamam mi oldu degerlendiremedim sandım ağladım sinirdenAğlama canım. Ağlanacak bişey yok. Kaç günde bir regl oluyorsun? Muhtemelen daha yumurtlama olmamıştır eğer 30 günde oluyorsan birde adet bitimi hemen başladın mi regl kaç gün sürüyor ? Yarın düzgünce yaparsın bişey olmaz
Ağlama canım. Ağlanacak bişey yok. Kaç günde bir regl oluyorsun? Muhtemelen daha yumurtlama olmamıştır eğer 30 günde oluyorsan birde adet bitimi hemen başladın mi
30 günü geçkinse normali de yumurtlama olmamış olabilir bence henüz. Üzülmeyin lütfen kısmeti bu ay gelmekse bebeğinizin her şekilde gelecektirYa ilk defa yapıyorum bu testleri ve catlamam mi oldu degerlendiremedim sandım ağladım sinirdenregl basen duzenli bazen düzensiz oluyor bu ay 45 günün sonunda oldum 5 gün sürdü regl bitti ertesi gün hemen başladım testleri yapmaya hatta reglken kan da verdim horman testi için vs değerlerim çok güzel çıktı hiç bir sorun yok dedi doktor bu ay 45 gün de oldum ve 5 gün sürüyor regl
O zaman yapmaya devam edeyim ciftcizgiyi görme ihtimalim hala var o zaman30 günü geçkinse normali de yumurtlama olmamış olabilir bence henüz. Üzülmeyin lütfen kısmeti bu ay gelmekse bebeğinizin her şekilde gelecektirsiz aynı şekilde yapmaya devam edin.