4 415218 Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2024 25 2 28 7 Haziran 2024 Konu Sahibi Aslan346 #21 1992izm .!.: 2. Çizgi hep olur canım . Lh hormonu vücutta olan bir hormon pik olduğunda yumurta olgunlaşmış oluyor . Silik çıktığında çatlamış veya henüz olgunlaşmamış demektir Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bilgilendirme için
1992izm .!.: 2. Çizgi hep olur canım . Lh hormonu vücutta olan bir hormon pik olduğunda yumurta olgunlaşmış oluyor . Silik çıktığında çatlamış veya henüz olgunlaşmamış demektir Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bilgilendirme için
Lyda61 Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2024 270 50 24 8 Haziran 2024 Konu Sahibi Aslan346 #22 cansucancan .!.: Rica ederim ne demek yine bir şey sormak isterseniz buradayım Genişletmek için tıkla... 6 Haziran pik mi acaba bazı arkadaşlar yumurtan oluşmamış daha diyor bende çatlamadı diye havuc felan yiyorum ama pik değil mi acaba olmadı mı Eklentiler IMG20240608110849.jpg 141,5 KB · Görüntüleme: 20
cansucancan .!.: Rica ederim ne demek yine bir şey sormak isterseniz buradayım Genişletmek için tıkla... 6 Haziran pik mi acaba bazı arkadaşlar yumurtan oluşmamış daha diyor bende çatlamadı diye havuc felan yiyorum ama pik değil mi acaba olmadı mı
C cansucancan Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2022 258 54 25 8 Haziran 2024 Konu Sahibi Aslan346 #23 numunehas .!.: 6 Haziran pik mi acaba bazı arkadaşlar yumurtan oluşmamış daha diyor bende çatlamadı diye havuc felan yiyorum ama pik değil mi acaba olmadı mı Genişletmek için tıkla... Hayır henüz pik olmamış test yapmaya devam et sen ve yaptığın testi her gün atın bakayım
numunehas .!.: 6 Haziran pik mi acaba bazı arkadaşlar yumurtan oluşmamış daha diyor bende çatlamadı diye havuc felan yiyorum ama pik değil mi acaba olmadı mı Genişletmek için tıkla... Hayır henüz pik olmamış test yapmaya devam et sen ve yaptığın testi her gün atın bakayım
C cansucancan Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2022 258 54 25 8 Haziran 2024 Konu Sahibi Aslan346 #24 numunehas .!.: 6 Haziran pik mi acaba bazı arkadaşlar yumurtan oluşmamış daha diyor bende çatlamadı diye havuc felan yiyorum ama pik değil mi acaba olmadı mı Genişletmek için tıkla... Olgulaşmaya başlamış ama pkos varmı sende
numunehas .!.: 6 Haziran pik mi acaba bazı arkadaşlar yumurtan oluşmamış daha diyor bende çatlamadı diye havuc felan yiyorum ama pik değil mi acaba olmadı mı Genişletmek için tıkla... Olgulaşmaya başlamış ama pkos varmı sende