- 30 Kasım 2017
- 8.710
- 1
- 4.367
- 173
Hadi bakalım gelişme olursa yaz merak ettim inşallah olurEvet 15,16,17 değerlendirdim üç günü çatlama gününü de değerlendirdim inşallah sonucu güzel olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım gelişme olursa yaz merak ettim inşallah olurEvet 15,16,17 değerlendirdim üç günü çatlama gününü de değerlendirdim inşallah sonucu güzel olur
İnşallaaahhhHadi bakalım gelişme olursa yaz merak ettim inşallah olur
ovulasyon testim 4 gündür pik yapıyor kızlar çatlama görmedim hala neden acabaArkadaşlar merhaba adet döngüm 30 gün. Bu ay ovulasyon testi yapmaya karar verdim adetimin başlangıcından itibaren bugün 11. Gün ve bugün ilk defa ovulasyon testi yaptım. Çift çizgi çıktı yumurtlama mı oluyor bu acaba hangi günleri değerlendirmeliyim ?
Daha tam koyulaşmamış yarın aynı saatte tekrar dene canımovulasyon testim 4 gündür pik yapıyor kızlar çatlama görmedim hala neden acaba
Bu testte t çizgisi hangisi ?ovulasyon testim 4 gündür pik yapıyor kızlar çatlama görmedim hala neden acaba
aşko t çizgisi max yazan taraftaki lh yazanda kontrol çizgisiBu testte t çizgisi hangisi ?
max yazan koyu canım t yaniDaha tam koyulaşmamış yarın aynı saatte tekrar dene canım
Canım yarın aynı saatte testi tekrarlayıp at bakalım yinemax yazan koyu canım t yani
Bende aynı testten kullanıyorum baya pik olmuşsunuz :) bol bol havuç yiyin çatlasınovulasyon testim 4 gündür pik yapıyor kızlar çatlama görmedim hala neden acaba
emin olmak için 3 tane yaptım hepsi de silik çıktı çatlama oldu çok şükür bu akşamı değerlendirmeli miyimCanım yarın aynı saatte testi tekrarlayıp at bakalım yine
aşkom bugün çatladı çok şükür akşamı değerlendirelim mi? pik olan 4 gün ilişki oldu, dün olmadı bBende aynı testten kullanıyorum baya pik olmuşsunuz :) bol bol havuç yiyin çatlasın
Evet değerlendir bence canımaşkom bugün çatladı çok şükür akşamı değerlendirelim mi? pik olan 4 gün ilişki oldu, dün olmadı b
Kuşum sperm sorunu yoksa çatlamayı da değerlendir bence. Ben bu ay sadece piki değerlendirebildim ama çatlamada önemli diyorlaraşkom bugün çatladı çok şükür akşamı değerlendirelim mi? pik olan 4 gün ilişki oldu, dün olmadı b
Ben ikisinide değerlendirdim canımben alamadım çift çizgi çıktığında mı değerlendiricez çift çıktan sonra silikleştiğinde mi
ne zaman yapılması gerekir peki çift çıktığında mı silikleştiğinde miBen ikisinide değerlendirdim canım
Yumurta dirençli olduğu zaman çatlama da sorun yaşanabiliyor strese girme canım havuç ye avakado felan onlar baya yardımcı oluyor çatlama da egzersiz yap bol su iç özellikle yürüyüş de yardımcı olabilirovulasyon testim 4 gündür pik yapıyor kızlar çatlama görmedim hala neden acaba