- Emoji Skoru
- -12
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi gamze_nurr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama yok demekMerhaba Bugün ovulasyon testi yaptım çizginin biri koyu biride silik çıktı ne anlama geliyor
Pki kaç gün sonra Yapsam netleşir ilk defa böyle Birşey yapıyorum daYumurtlama yok demek
Hergun yapmaniz gerek ayni saattePki kaç gün sonra Yapsam netleşir ilk defa böyle Birşey yapıyorum da
İkisi de pozitif değil, ikisinin aynı koyulukta olması lazımKızlar merhaba benim de arkadaşım her gün testte neredeyse pozitif görüyor. Bu ne anlama geliyor bilginiz var mıEki Görüntüle 3355205
Her gün, 2 saat boyunca sıvı keserek testi yapmaya devam etmelisiniz. Aynı saatte yaparsanız daha iyi sonuç alırsınızMerhaba Bugün ovulasyon testi yaptım çizginin biri koyu biride silik çıktı ne anlama geliyor
merhaba benim testime de bakar mısınız acaba. bugun gibi ama emin olamadım yapmaya devam edeyim mi? kist var gecen ay adetin 23.günü fln yumurtlama oldu bu ay 15. gününe denk geliyor o yüzden kafam karıştı. fotografı en son testi yaptıktan 5 dk sonra cektim cok bekletmedimHer gün, 2 saat boyunca sıvı keserek testi yapmaya devam etmelisiniz. Aynı saatte yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız
Evet pik olmuş bugün. Adetin 14-15.günü yumurtlama daha sık görülüyor aslında sizin de kistten sebep 23 olmuştur geçen aymerhaba benim testime de bakar mısınız acaba. bugun gibi ama emin olamadım yapmaya devam edeyim mi? kist var gecen ay adetin 23.günü fln yumurtlama oldu bu ay 15. gününe denk geliyor o yüzden kafam karıştı. fotografı en son testi yaptıktan 5 dk sonra cektim cok bekletmedim
ayyy coo teşekkür ederim cevap verdigimiz için onumuzdeki ay tüp bebek yapacagım yine de şansımı denemek istedim teşekkürlerEvet pik olmuş bugün. Adetin 14-15.günü yumurtlama daha sık görülüyor aslında sizin de kistten sebep 23 olmuştur geçen ay![]()
İnşallah iyi haberleri alırsınız bu ayayyy coo teşekkür ederim cevap verdigimiz için onumuzdeki ay tüp bebek yapacagım yine de şansımı denemek istedim teşekkürler![]()