• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

sadecesoru18

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2023
284
76
18
21
  • Kızlar bu ay ovulasyon testiyle haraket etmeye karar verdim ama pozitif olan günüm var mı bilmiyorum hala test yapmaya devam ediyorum döngümün kaçırdım mı? acaba diye merak ediyorum bilen varsa acil yardımcı olsun son adetimin ilk gününüde sayarsak 15. Gündeyim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 175
  • Kızlar bu ay ovulasyon testiyle haraket etmeye karar verdim ama pozitif olan günüm var mı bilmiyorum hala test yapmaya devam ediyorum döngümün kaçırdım mı? acaba diye merak ediyorum bilen varsa acil yardımcı olsun son adetimin ilk gününüde sayarsak 15. Gündeyim
Henüz pozitif olan görünmüyor hatta lh hormonunuz biraz yukselip geri düşüşe gecmis gibi görünüyor. Polikistik overiniz ya da kistiniz var mı acaba ? Adetleriniz duzenli mi ? Ya da daha oncesinde yumurtlamissiniz ve yumurtaniz çatlamış olarak yorum yapabiliyorum.

Adet döngünüz kaç gün
Henüz yumurtlama yok gözüküyor

Merhaba kizlar ben de iki gündür test yapıyorum ovulasyon dün silik çıktı bugün sanırım pik oldu sabah 11bucuk gibi yaptım birde akşam sekiz bucuk dün silikti ama değerlendirdim şimdi bugün pik yarın mi degerlendirsem çatlama olunca bilemedim siz pozitif olunca ovulasyon testi nasıl değerlendirdiniz foto koydum bakarisiniz

Eklentiler

• IMG_20231226_204855.jpg
    IMG_20231226_204855.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 137
Back