Ovulasyon testi

Bebeğim aşılama yapmıştım zaten değer 7.76 çıktı doktor pozitif ama 3 gün sonra gel bakalım dedi hasta oldum o 3 günde gittiğimde değer sıfırlanmisti bana Ekim'de hasta oldun mu gel 2. Aşılamayi yapalim dedi
Hm şimdi anladım canımsın inşallah bu ayki güzel sonuçlarla gelir rabbim nasip etsin inşallah kaç yaşındasın nekadarlik evlisin ?

Yaaa sen daha çiçeği burnunda taze gelinsinn🥰🥰
Yaa evet biraz öyle 🤭🥰pcos olduğu için adetim hep düzensizdi o yüzden bebiş düşüncesini ertelemeyelim dedik zaten hemen olmayacağını düşünüyordum biraz da öyle olacak gibi gözüküyor ama Allah'tan umut kesilmez hayırlısı bakalım 🤍😋

Yaa evet biraz öyle 🤭🥰pcos olduğu için adetim hep düzensizdi o yüzden bebiş düşüncesini ertelemeyelim dedik zaten hemen olmayacağını düşünüyordum biraz da öyle olacak gibi gözüküyor ama Allah'tan umut kesilmez hayırlısı bakalım 🤍😋
Tatlım pcoslu insanların hemen çocuğunun olmamasının sebebi her ay adet düzenli adet görmemeleri ve bu neden yumurtlamamalari ama sen yumurtlamayi yakalamissin çok şükür yani asla öyle düşünme bak bı bakmışsın bu ay sonu güzel haberi almışsın 🥰

Tatlım pcoslu insanların hemen çocuğunun olmamasının sebebi her ay adet düzenli adet görmemeleri ve bu neden yumurtlamamalari ama sen yumurtlamayi yakalamissin çok şükür yani asla öyle düşünme bak bı bakmışsın bu ay sonu güzel haberi almışsın 🥰
Aynen söylediklerin doğru inşallah dedigin gibi olur ya çok istiyoruz gurbetteyiz kimse yok burada eşimin işinden dolayı geldik bir tane bebişimiz olursa iyi olur diye düşünüyoruz ☺️

Back
X