Ovulasyon testi

Adete 9 gun kaldı ılıskı ustune 10 gun gectı beklıyelım bakalım adetı😬

Eklentiler

• 89CE4AC1-40F0-4AED-8A2D-ED884D376A44.webp
    89CE4AC1-40F0-4AED-8A2D-ED884D376A44.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 30
Merhabalar benim ovülasyon testlerine bakarmısınız ilk kez kullanıyorum ☺️

Eklentiler

• IMG_6127.webp
    IMG_6127.webp
    36 KB · Görüntüleme: 29
Dün yani. Testlere devam edeyim mi yumurtlama olmuş sonuçta. Çatlama diye bişede var galiba onuda mı bekleyeceğim testlere devam ederek.

Bugunu de degerlendırın ınsallah sag saglım bebıs olur
Başka bir konuda bilgi almak istiyorum tecrübeniz vardır belki. Dünü değerlendirdik. Bu sabah hafif pembemsi leke geldi bi kere geldi hiç olmamıştı. Ne sebep olmuş olabilir? Yumurtlama zamanı olduğunda olabilir diye okudum ama tam bilemedim ilk kez oldu

Dün yani. Testlere devam edeyim mi yumurtlama olmuş sonuçta. Çatlama diye bişede var galiba onuda mı bekleyeceğim testlere devam ederek.
30. Gunun silik cıkmıs bugun catlatma olmus tatlım pembe akıntıda bazı kişilerde yumurtlama zamanında gelıyor bugunude degerlendır ama emın olmak ıcın yarında bı test yaparsın oda buyuk ıhtımal sılık cıkmıs olucak

Kızlar ovulasyon testime bakarmısınız
Ben azda olsa anlıyorum bu işlerden tecrubelerden dolayı bılgılıyım cogu kısıye bu zamana kadar bılgılerımle yardımcı oldum sukur hamıle kalanda oldu ama terzı kendı söküğünü dikemezmiş o hesap oldu😂kendı testlerımde kafam karıstı 1 paket(içinde 5 tane var) aldm yarın yıne devam edıcegım ama ayın 23-24 u asırı kadık agrım vardı ama gectı artı 3-4 gundur asırı kuruluk yasıyorum olan akıntımda kesıldı😂 adete 14 gun var
23 olan pik bence

Back
X