- 8 Nisan 2023
- 217
- 35
- 13
- 23
- Konu Sahibi Elif_kayaa
Test markası artımed miBenimde öyle oldu hatta aceba çatladı mi dedim ertesi günlerde baktım ayni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test markası artımed miBenimde öyle oldu hatta aceba çatladı mi dedim ertesi günlerde baktım ayni
Yok canım ben 20 li laboquik almıştım onlar bitti yumurta catlamadi sonra eczaneden 5 li aldım onlarda bitti şimdi de freely diye bir marka kullanıyorum düşün bak bu kadar test kullandım çatlama gormedim ama 15 gündür falan attığım testteki gibi teslerTest markası artımed mi
Senin testler gerçekten çoğu pik gibi duruyor bideBaksana hepsı aynı 23 tamam pık dıyom ama 24 de aynı oluyo sonra sılıklesmıp aynı ton devam edıyo
Hay maşallahYok canım ben 20 li laboquik almıştım onlar bitti yumurta catlamadi sonra eczaneden 5 li aldım onlarda bitti şimdi de freely diye bir marka kullanıyorum düşün bak bu kadar test kullandım çatlama gormedim ama 15 gündür falan attığım testteki gibi tesler
Düşün artık bendeki kafa karışıklığıniiiiHay maşallah![]()
İnsallah bebıs vardır tatlım hakkında hakkımızda hayırlısı olsunDüşün artık bendeki kafa karışıklığıniiiibu kadar test yapıp pik görmemek ve son 10-15 günde çatlamaya gidiyormuş gibi görünüp hep öyle kalmasiii
Umudum yok ama inşallah diyim çünkü o kadar aşırı istiyorum ki kafayı yicem en sonunda. Sende olurda öyle bir şey olursa yaz mutlakaİnsallah bebıs vardır tatlım hakkında hakkımızda hayırlısı olsun
İnsallah canım ıkımızde en kısa surede yazarız ınsallah ama ben pazartesı tesst yapsam mı dıye dusunuyorum kararsızım bakalım esımın gotevde oldugu bı gun yaparım adetı beklemek ıstemıyorum bu testler canımı sıkıyor cunkuUmudum yok ama inşallah diyim çünkü o kadar aşırı istiyorum ki kafayı yicem en sonunda. Sende olurda öyle bir şey olursa yaz mutlaka![]()
Adetine kaç gün kalmış olcakİnsallah canım ıkımızde en kısa surede yazarız ınsallah ama ben pazartesı tesst yapsam mı dıye dusunuyorum kararsızım bakalım esımın gotevde oldugu bı gun yaparım adetı beklemek ıstemıyorum bu testler canımı sıkıyor cunku
Adetın bıttıgı gunun sabahı ovulasyon testıne baskıyabılirsin yok oyle kendım 14. Gun ılıskıye gırıcem dersen adet oldugun ılk gunden sayıyorsunkızlar birşey sorucam yumurtalamada adet gününden sonramı hesaplıyorsunuz,adet oldugunuz tarihten sonramı?
pazartesı ıle beraber 7 gun kalmıs oluyorAdetine kaç gün kalmış olcak
He iyi bakalım bende belki cumartesi sabah bir test yaparımpazartesı ıle beraber 7 gun kalmıs oluyor
yaptım canım pazar günü yumurtlama gördümde normalde geç görüyorum piki bu ay erken oldu kaçıncı ğünden başlamam gerekiyor diye merak ettim sekizinde adet oldum.24 'de pik olduAdetın bıttıgı gunun sabahı ovulasyon testıne baskıyabılirsin yok oyle kendım 14. Gun ılıskıye gırıcem dersen adet oldugun ılk gunden sayıyorsun
16. Gunde gormus oldun ınsallah sag saglım tutar tatlımyaptım canım pazar günü yumurtlama gördümde normalde geç görüyorum piki bu ay erken oldu kaçıncı ğünden başlamam gerekiyor diye merak ettim sekizinde adet oldum.24 'de pik oldu
Hadi bakalım guzel haberlerle gel ınsallah canımHe iyi bakalım bende belki cumartesi sabah bir test yaparım
inşallah kuzum ya bu adette aşılama yapılcak zaten16. Gunde gormus oldun ınsallah sag saglım tutar tainşalla
İnsallah aşılamaya gerek kalmazinşallah kuzum ya bu adette aşılama yapılcak zaten![]()
inşallah canım ya hastaneden aradılar bugun ilaçlarımı aldım adetin 2 yada 3 ğünü gelin dedilerİnsallah aşılamaya gerek kalmaz
Umudum yok ama inşallah diyimHadi bakalım guzel haberlerle gel ınsallah canım