- 21 Aralık 2022
- 152
- 96
- 26
- Konu Sahibi mucizeolsunn
Merhabalar , bugün ovulasyon testine başladım resmi yorumlayabilir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetin kaçıncı gunuMerhabalar , bugün ovulasyon testine başladım resmi yorumlayabilir misiniz?Eki Görüntüle 3285224
Dün bittiAdetin kaçıncı gunu
Daha bar yumurtlamaya ozamanDün bitti
Daha yumurtlama yok demek C çizgisi kadar koyu olması lazımMerhabalar , bugün ovulasyon testine başladım resmi yorumlayabilir misiniz?Eki Görüntüle 3285224
Pik olmak üzere bu akşam yada yarın olur gibi geldiMeraba kizlar ben ovulasyon testi yapıyorum bu ayin 10da basladim bakarmisiniz pik olmus muEki Görüntüle 3287061
Şu şekilde olması lazımMerhabalar , bugün ovulasyon testine başladım resmi yorumlayabilir misiniz?Eki Görüntüle 3285224
Teşekkürler canımPik olmak üzere bu akşam yada yarın olur gibi geldi
Fotoğraftaki testi de az önce yaptım yumurtlama yaklaşıyor sanırım değil mi?Şu şekilde olması lazım
Evet testi yapmaktan vazgecmeyin bir anda koyu oluyorFotoğraftaki testi de az önce yaptım yumurtlama yaklaşıyor sanırım değil mi?
Hergün yapıyorumEvet testi yapmaktan vazgecmeyin bir anda koyu oluyor
Ben öğlen bir de akşam 8 den sonra yapıyordum iki kere 2 saat de içecek almıyordum :))Hergün yapıyorum
Aynen doğru sonuç alabilmek için 2 saat öncesinden sıvı alımını kesin diyorlar bende öyle yapıyorumBen öğlen bir de akşam 8 den sonra yapıyordum iki kere 2 saat de içecek almıyordum :))
Biraz zor oluyor ama olsun :) siz ne zamandır gebelik düşünüyorsunuz:)Aynen doğru sonuç alabilmek için 2 saat öncesinden sıvı alımını kesin diyorlar bende öyle yapıyorum
Benim 1 yıldır süren bir hastane durumum oldu 2 kez bebek kaybettim maalesef 6.haftada kalpleri durdu. 2. Kaybimdan sonra genetik taramalar yapıldı ve sonucunda bende pıhtılaşma bozukluğu olduğu anlaşıldı. Bunun yanı sıra doktorum son olarak ilaçlı rahim filmi çekelim dedi , rahimde perde ve polip çıktı ameliyatla alındı. Bu ay başladık yeniden denemeye bakalım hayırlısı Allah tanBiraz zor oluyor ama olsun :) siz ne zamandır gebelik düşünüyorsunuz:)
Çok çok geçmiş olsun insAllah Allah hepimize hayırlısını nasip etsin insAllah.Benim 1 yıldır süren bir hastane durumum oldu 2 kez bebek kaybettim maalesef 6.haftada kalpleri durdu. 2. Kaybimdan sonra genetik taramalar yapıldı ve sonucunda bende pıhtılaşma bozukluğu olduğu anlaşıldı. Bunun yanı sıra doktorum son olarak ilaçlı rahim filmi çekelim dedi , rahimde perde ve polip çıktı ameliyatla alındı. Bu ay başladık yeniden denemeye bakalım hayırlısı Allah tan