- 26 Nisan 2023
- 75
- 22
- 31
- Konu Sahibi flamingolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pik gözüküyorBugün Ovülasyon testi yaptım test hakkında bilgisi olanlar yorumlayabilir misiniz
Bugünü değerlendirmeli miyimPik gözüküyor
Yumurtan çatladı demek artık.Dün Ovülasyon testi yaptım sonuç böyle çıktı dünü değerlendirdik bugün tekrar yaptığımda iki çizgide silik çıktı bu ne demek oluyor anlamadım
İkisinin de silik olması normal miYumurtan çatladı demek artık.
Keşke tekrarlasaydın testi belki yanlış yapmışsındır.İkisinin de silik olması normal mi
Yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum bir süredir Ovülasyon testi yapıyordum zatenKeşke tekrarlasaydın testi belki yanlış yapmışsındır.
İlk defa ikisini silik gördüm. Ama test bozuktur yada sen yanlış yapmışsındır korkma birşey yoktur.
O zaman sıkıntı yok merak etme. Bir önceki günü sonraki günü değerlendirdin mi.Yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum bir süredir Ovülasyon testi yapıyordum zaten
Gün aşırı değerlendirdimO zaman sıkıntı yok merak etme. Bir önceki günü sonraki günü değerlendirdin mi.
Çok iyi bende şuan aynı durumdayım gün aşırı değerlendirme yapıyoruz.Gün aşırı değerlendirdim
Buna çatlama diyorlar bende yeni kullanmaya başladığım için tecrübeli degilimMerhabalar arkadaşlar bende dün ovulasyon testi yaptım bugün bakabildim sizce yumurtlama mı ?