- 28 Şubat 2023
- 552
- 112
- 22
Yorumlar mısınız
Eki Görüntüle IMG_20230530_183126_830.webp
Eki Görüntüle IMG_20230530_183126_830.webp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bana yazmışsın, şimdi geldim, 30 mayıs'taki testin pik'e çok yakınYorumlar mısınız
Eki Görüntüle 3254950
Değerlendirdim canım teşekkür ederim birşey sormak istiyorum idrar yolu enfeksiyonu var bende dün cok kotuydum hatta idrarımdan kan geldi dr a gittim ilaçlar verdi ovulasyon testi yapmaya devam edeyimmi enfeksiyonlu idrar yanlış sonuç verir mi acabacanım bana yazmışsın, şimdi geldim, 30 mayıs'taki testin pik'e çok yakın
Enfeksiyonlu idrar yanlış sonuç verir mi bilgim yok, yanlış yönlendirmiyim ama gebeliğe engel olabileceğini duymuştum maalesefDeğerlendirdim canım teşekkür ederim birşey sormak istiyorum idrar yolu enfeksiyonu var bende dün cok kotuydum hatta idrarımdan kan geldi dr a gittim ilaçlar verdi ovulasyon testi yapmaya devam edeyimmi enfeksiyonlu idrar yanlış sonuç verir mi acaba
Teşekkür ederimEnfeksiyonlu idrar yanlış sonuç verir mi bilgim yok, yanlış yönlendirmiyim ama gebeliğe engel olabileceğini duymuştum maalesef
Rica ederiim testlere devam ediyorsunuz dimiiTeşekkür ederim
Evet devam ediyorum 11 haziranda regl olucam daha pik göremedim tamamıylaRica ederiim testlere devam ediyorsunuz dimii
reglin ilk gününden itibaren kaçıncı gününüzEvet devam ediyorum 11 haziranda regl olucam daha pik göremedim tamamıyla
21. Günüm
Olduysa da o fotograf atmıstım ya 30 mayısta baya bi koyuydu belki öyledir ve bir de şöyle.bi durum var benim reglim cok duzensizdi aylarca olmadım bazen erken oldum daha 1 aydır düzenli regl oluyorum belki ondan olabilir miyumurtlama olmuş olması gerek aslında ama
Aynen biraz koyu olan test mi pikti ki? düzensiz reglden kaynaklı da olabilir tabiOlduysa da o fotograf atmıstım ya 30 mayısta baya bi koyuydu belki öyledir ve bir de şöyle.bi durum var benim reglim cok duzensizdi aylarca olmadım bazen erken oldum daha 1 aydır düzenli regl oluyorum belki ondan olabilir mi
Olabilir o günü de değerlendirdim ben yinede ne olur ne olmaz diyeAynen biraz koyu olan test mi pikti ki? düzensiz reglden kaynaklı da olabilir tabi
Bilginiz varmı bu konudaBir gebenin günlüğü sayfasından aldım ovulasyon testi onu kullanıyordum son 1 tane kaldı siparis vericem ama hemen gelmez sizce eczanelerde satılanlardan hangi marka almalıyım