Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
31.03 yazani degerlendirinKızlar ovülasyon testimi yorumlarmısınız
30.03 ü değerlendirmiştik bugünü tekrar mı değerlendirelim31.03 yazani degerlendiri
Evet canim ikiside ayni koyulukta olmasi gerekiyo gordugum kadariyla bugun baya baya koyu yumurtlamissiniz degerlendirin30.03 ü değerlendirmiştik bugünü tekrar mı değerlendirelim
Teşekkür ederimmEvet canim ikiside ayni koyulukta olmasi gerekiyo gordugum kadariyla bugun baya baya koyu yumurtlamissiniz degerlendirin
Adetiniz ne zamn bitti pekiKızlar ovülasyon testimi yorumlarmısınız
31 pik olmuş değerlendirin bu geceyi ve diğer dünleriKızlar ovülasyon testimi yorumlarmısınız
21martta bittiAdetiniz ne zamn bitti peki
31 i pik olmuş 30 değerlendirmişsin 30-31-1 değerlendirmen gereken günlerdi canım 1 nişanda çatlamış yumurtan 15 nisanda adet olman lazım olmazsan test yapabilirsinYumurtamın çatladığı anlamına mı geliyor bugün ki testimde
1 i hariç değerlendirdim bugünden sonrası için ihtimal varmı ki31 i pik olmuş 30 değerlendirmişsin 30-31-1 değerlendirmen gereken günlerdi canım 1 nişanda çatlamış yumurtan 15 nisanda adet olman lazım olmazsan test yapabilirsin
Yumurta çatladıktan sonra 24 saat canlılığını koruyup döllenmeye hazır bekler canım hemen bir kez daha yapabilirsiniz saatler önemli1 i hariç değerlendirdim bugünden sonrası için ihtimal varmı ki
Merhaba sizce pik olmuş mu , 23 martta regl olmuştum takvime göre 5 Nisan gösteriyor , renk daha mı koyu olmalı anlayamadım31 pik olmuş değerlendirin bu geceyi ve diğer dünleri
Tam pik değil gibi ama yakın gibi duruyor bugünü değerlendirin yarın testi yineleyip atın BurayaMerhaba sizce pik olmuş mu , 23 martta regl olmuştum takvime göre 5 Nisan gösteriyor , renk daha mı koyu olmalı anlayamadım
Tam pik değil gibi ama yakın gibi duruyor bugünü değerlendirin yarın testi yineleyip atın Buraya
Bazen testler böyle arada derede bırakıyor eğer pik olsaydı Buda pik çıkardı belki sıvı tüketiminiz fazla olmuş olabilir yarın gene de tekrar edinEki Görüntüle 3227399 Saat 20:40ta yeniledim tekrar testi T biraz daha silik çıktı
Doğru söylüyorsunuz olabilir belki, geçen ay kimyasal geçirdim o yüzden döngüm biraz değişti ovülasyon ile takip etmeye çalışıyorum rabbim sağlıklı şekilde bir gebelik nasip eder inşallahBazen testler böyle arada derede bırakıyor eğer pik olsaydı Buda pik çıkardı belki sıvı tüketiminiz fazla olmuş olabilir yarın gene de tekrar edin
İnşallah canımDoğru söylüyorsunuz olabilir belki, geçen ay kimyasal geçirdim o yüzden döngüm biraz değişti ovülasyon ile takip etmeye çalışıyorum rabbim sağlıklı şekilde bir gebelik nasip eder inşallah