- 29 Şubat 2020
- 65
- 23
- 25
- Konu Sahibi Busra17171717
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayir cnm yumurtlama olmamis henuzKızlar merhaba benim bugün adetten sonra 13 günüm acaba pik mi bakabilir misiniz
Teşekkür ederim canım inşallah bu ay yumurtlama olurhayir cnm yumurtlama olmamis henuz
Hayır henüz pik değil yarın sabah akşam yap benim 11 . Gün bu şekildeydi 12. Günde pik olup akşamına çatladıKızlar merhaba benim bugün adetten sonra 13 günüm acaba pik mi bakabilir misiniz
Canım bu akşam da yapiyimmiHayır henüz pik değil yarın sabah akşam yap benim 11 . Gün bu şekildeydi 12. Günde pik olup akşamına çatladı
Ben testCanım bu akşam da yapiyimmi
Bu gün gec olduCanım bu akşam da yapiyimmi
Canım bu akşam da yapiyimmi
Çok teşekkür ederim canım 25 Marttan beri göğüslerim sızlıyor aciyo kasıklarım da sancım varBu gün gec oldu
Yarın sabah 10 gibi yapıp akşam 6 da tekrar yapsıvı alımına dikkat et asitli içecek tüketincede silik cıkıyor
Yumurtlama belirtisidir canm kasıklarda agrı hep oluyor benm yumurtlama döneminde akıntınıda takip et . Sen riske atma 1 gün dolu bi gün boş ilişki olsunÇok teşekkür ederim canım 25 Marttan beri göğüslerim sızlıyor aciyo kasıklarım da sancım var
Döngünün kaçıncı günü başladın testeEvet canım belli oluyor sanki dünkü testime benziyor benim
Yakın senin degerlendir bu günleri havuç tüket bu süreçte2.testim canım
Yok canım duzenli değilim pcos var bendetekrarlayin testi genelde 14.gun yumurtlama olur duzenli adet goruyorsaniz
Aaa olur teşekkür ederim canım tüketirim oruç tutamıyorum şeker hastası olduğum için bol bol tüketirim çok sağol canimYakın senin degerlendir bu günleri havuç tüket bu süreçte
8.gunuDöngünün kaçıncı günü başladın teste
Rica ederm canmAaa olur teşekkür ederim canım tüketirim oruç tutamıyorum şeker hastası olduğum için bol bol tüketirim çok sağol canim