- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
- Konu Sahibi Butterfly193
Kızlar 6 aydır deniyoruz gecen ay hamile kaldım ama kimyasal oldu bu ay da adet oldum ovulasyon testi öneriniz var mı bı de ovulasyon testiyle denemk istiyorum çok istiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
instagramda minnakkurabiyeler diye bir sağlıkçı kadın var ordan almanızı tavsiye ederim ivilasyon testinizi çok güvenilir ve ürünleri mükemmel trendyolda da satışları mevcut innovita adı testinKızlar 6 aydır deniyoruz gecen ay hamile kaldım ama kimyasal oldu bu ay da adet oldum ovulasyon testi öneriniz var mı bı de ovulasyon testiyle denemk istiyorum çok istiyoruz
PTT kargoyla gönderim yapıyor mu acaba bilginiz var mıinstagramda minnakkurabiyeler diye bir sağlıkçı kadın var ordan almanızı tavsiye ederim ivilasyon testinizi çok güvenilir ve ürünleri mükemmel trendyolda da satışları mevcut innovita adı testin
bilmiyorum kadına sorun instagramdan her soruya cevap veriyor benim kargoyu trendyol ekspres getirmistiPTT kargoyla gönderim yapıyor mu acaba bilginiz var mı
Anladım teşekkür ederimbilmiyorum kadına sorun instagramdan her soruya cevap veriyor benim kargoyu trendyol ekspres getirmisti
Kesinlikle laboquıck öneriyorum canımKızlar 6 aydır deniyoruz gecen ay hamile kaldım ama kimyasal oldu bu ay da adet oldum ovulasyon testi öneriniz var mı bı de ovulasyon testiyle denemk istiyorum çok istiyoruz
Bu markayı bı kaç yerde duymuştumKesinlikle laboquıck öneriyorum canım
Evet diğerleri boş gerçekten o kadar bende para verdim hep yanılttı beni laboquıck aldım çok memnun kaldım en iyi yumurtlamayı o gösteriyor kesin net yaniBu markayı bı kaç yerde duymuştum
Anladım teşekkür ederimEvet diğerleri boş gerçekten o kadar bende para verdim hep yanılttı beni laboquıck aldım çok memnun kaldım en iyi yumurtlamayı o gösteriyor kesin net yani
Bu marka ile mi hamile kaldınızEvet diğerleri boş gerçekten o kadar bende para verdim hep yanılttı beni laboquıck aldım çok memnun kaldım en iyi yumurtlamayı o gösteriyor kesin net yani
Evet laboquıckBu marka ile mi hamile kaldınız
Evet laboquıck
31.03 yumurtlama olmuş ertesi gün çatlamış mutlaka değerlendirinEki Görüntüle 3226634
Bende bu marka ile test yaptım da yorumlarmısınız
30 ve 31 i değerlendirdim sonrası da önemli mi peki31.03 yumurtlama olmuş ertesi gün çatlamış mutlaka değerlendirin
31 Mart yumurtlama olmuş 1 nisan çatlamış canımEki Görüntüle 3226634
Bende bu marka ile test yaptım da yorumlarmısınız
Önemli canım gün aşırı 1 hafta devam et30 ve 31 i değerlendirdim sonrası da önemli mi peki
Merhabalar yorumlama şansınız var mı ilk kez kullanıyorum ovülasyon testi , 23 Şubat regl başlangıcı takvime göre 5 Nisan gösteriyor ama sizce pik olmuş mu yoksa daha koyu mu olması gerekiyor31 Mart yumurtlama olmuş 1 nisan çatlamış canım
Evet yumurtlama olmuş gorunuyor, degerlendırın ve silik t görene kadar devam edın ozaman catlamıs oluyorMerhabalar yorumlama şansınız var mı ilk kez kullanıyorum ovülasyon testi , 23 Şubat regl başlangıcı takvime göre 5 Nisan gösteriyor ama sizce pik olmuş mu yoksa daha koyu mu olması gerekiyor
Evet gun asırı devam etmelisin30 ve 31 i değerlendirdim sonrası da önemli mi peki