• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

senammm

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
63
22
8
27
İlk defa bugün ovulasyon testi yaptım. Son adet tarihim 22 Şubat yumurtlama için çok erken tarih değil mi daha önce uygulamalara göre hamilelik denedik tutmadı adetten sonra 14 gün yumurtlama olarak görünüyor benim ovulasyon testini yapınca kararsız kaldım erken mi yumurtluyormuşum acaba o yüzden mi hamile kalamıyordum diye
Uygulamalara göre 9 ve 10 Mart yumurtlama günü testte çok net belli oldu 😒😒

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 104
Her zaman testteki doğru uygulama yanlış söylüyor çoğu kişininkini olması gereken yumurtlama olup çatladıktan 14 gün sonra adet olmamız

Her zaman testteki doğru uygulama yanlış söylüyor çoğu kişininkini olması gereken yumurtlama olup çatladıktan 14 gün sonra adet olmamız
İlk defa bugün ovulasyon testi yaptım. Son adet tarihim 22 Şubat yumurtlama için çok erken tarih değil mi daha önce uygulamalara göre hamilelik denedik tutmadı adetten sonra 14 gün yumurtlama olarak görünüyor benim ovulasyon testini yapınca kararsız kaldım erken mi yumurtluyormuşum acaba o yüzden mi hamile kalamıyordum diye
Uygulamalara göre 9 ve 10 Mart yumurtlama günü testte çok net belli oldu 😒😒

Eklentiler

• C44E8AFE-5090-487F-B434-EC0E206602E7.jpeg
    C44E8AFE-5090-487F-B434-EC0E206602E7.jpeg
    160,4 KB · Görüntüleme: 94
Ovulasyon testi bu şekilde çıkıyor, bugün ikinciyi yaptım

Back