- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
Yani genelde düzensiz ama klomen kullandım bu ayÇift yumurtlama olabilir bende de oldu bu ay regle ne kadar var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani genelde düzensiz ama klomen kullandım bu ayÇift yumurtlama olabilir bende de oldu bu ay regle ne kadar var
Kasıklarımda ve sırtımda ağrı var adet öncesi sancı olur ya arada normal de ayın onunda olmam gerek görünüyorÇift yumurtlama olabilir bende de oldu bu ay regle ne kadar var
Klomen değişik etkiler yapıyor düzensizlik sebebi PCO ise o da yapar pozitif gereksiz yereYani genelde düzensiz ama klomen kullandım bu ay
Yani daha 1 hafta var geç yumurtlama olabilir bu yumurta döllenmiş olsa yani gebelik olsa hayatta belirti yapmaz bence yumurtlama belirtisi imkanı varsa değerlendir canım.Kasıklarımda ve sırtımda ağrı var adet öncesi sancı olur ya arada normal de ayın onunda olmam gerek görünüyor
Mümkünse düzensizlik için tedavi olun çok rahatlarsınız şüphe kalmaz en azından aklınızdaKlomen değişik etkiler yapıyor düzensizlik sebebi PCO ise o da yapar pozitif gereksiz yere
Evet pco varKlomen değişik etkiler yapıyor düzensizlik sebebi PCO ise o da yapar pozitif gereksiz yere
Evet pccKlomen değişik etkiler yapıyor düzensizlik sebebi PCO ise o da yapar pozitif gereksiz yere
Düzensizlik için bı tedavi yapmıyorlar ki gebe kalmak istiyorum doktor a söyleyince de duzensizlik için doğum kontrol hapı kullanman gerekiyor ee sen hamile kalmak istiyorsun diyorkarMümkünse düzensizlik için tedavi olun çok rahatlarsınız şüphe kalmaz en azından aklınızda
Sen bilirsin tabiki ama kısa sürede düzelecek bir şeyde yap kurtul çünkü böyle çok zorlaşır bazen adetin yumurtlaman ve en önemlisi hormonların etkilenir o zamn daha zor olur.Evet pcc
Düzensizlik için bı tedavi yapmıyorlar ki gebe kalmak istiyorum doktor a söyleyince de duzensizlik için doğum kontrol hapı kullanman gerekiyor ee sen hamile kalmak istiyorsun diyorkar
PCO böyle çıkartır normal o zamanEvet pcc
Düzensizlik için bı tedavi yapmıyorlar ki gebe kalmak istiyorum doktor a söyleyince de duzensizlik için doğum kontrol hapı kullanman gerekiyor ee sen hamile kalmak istiyorsun diyorkar
Bütün bitki çaylarını soğan suları incirli havuç suları daha neler neler yaptımSen bilirsin tabiki ama kısa sürede düzelecek bir şeyde yap kurtul çünkü böyle çok zorlaşır bazen adetin yumurtlaman ve en önemlisi hormonların etkilenir o zamn daha zor olur.
Ya da doğal yoldan kürler dene başta belki denemişsindir tabi ama
Hormonlarım normal sadece pcos var işte adet düzensizliği yapıyorSen bilirsin tabiki ama kısa sürede düzelecek bir şeyde yap kurtul çünkü böyle çok zorlaşır bazen adetin yumurtlaman ve en önemlisi hormonların etkilenir o zamn daha zor olur.
Ya da doğal yoldan kürler dene başta belki denemişsindir tabi ama
Ya kolaylıklar diliyorum canım çok zor hayırlısı olsun hakkındaBütün bitki çaylarını soğan suları incirli havuç suları daha neler neler yaptım
İnş camım benim bugünde beyaz süt renginde akıntım başladı hayırlısı bakalımUmarım en doğru zamanda gelir bebilerimiz
Değerlendir kesinİnş camım benim bugünde beyaz süt renginde akıntım başladı hayırlısı bakalım