Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha olmamış canım her iki çizgi de aynı veya yakın netlikte olacak yapmaya devam et geç yumurtlama olabilir 14.güne şartlama bu nadir bir şey. Sıvı alımına ve aynı saatte yapmaya dikkat et
hergün 4de yapıyorum canım bide 2 gün oldu yapalı ondan önce acaba yumurtlama oldu da ondan mı böyle bilemedim ki. Bide çatlayınca 14 gün sonra regl olucam demi. Beklenen tarihte olmam demi nasıl anlıcam bebiş var mı yok mu diyeDaha olmamış canım her iki çizgi de aynı veya yakın netlikte olacak yapmaya devam et geç yumurtlama olabilir 14.güne şartlama bu nadir bir şey. Sıvı alımına ve aynı saatte yapmaya dikkat et
Adet tarihi hakkında ben de aynı soruyu soruyorum canım bu ay ilk kez yaptımhergün 4de yapıyorum canım bide 2 gün oldu yapalı ondan önce acaba yumurtlama oldu da ondan mı böyle bilemedim ki. Bide çatlayınca 14 gün sonra regl olucam demi. Beklenen tarihte olmam demi nasıl anlıcam bebiş var mı yok mu diye
Benim adetim hep düzenliydi bu ay ovulasyon yaptım ilk kez 19. Gün gördüm piki bakalım nolacak ben de şaşkınımhergün 4de yapıyorum canım bide 2 gün oldu yapalı ondan önce acaba yumurtlama oldu da ondan mı böyle bilemedim ki. Bide çatlayınca 14 gün sonra regl olucam demi. Beklenen tarihte olmam demi nasıl anlıcam bebiş var mı yok mu diye
O zaman denemeye devam desene canımBenim adetim hep düzenliydi bu ay ovulasyon yaptım ilk kez 19. Gün gördüm piki bakalım nolacak ben de şaşkınım
Normalde yapmazdım böyle şeyler ama insan işin içine girince çıkamıyor daAdet tarihi hakkında ben de aynı soruyu soruyorum canım bu ay ilk kez yaptım
Öncesini bilemeyiz artık ama her gün tekrarlarsan anlaşılır demek ki erken yumurtlamışım ya da heh şimdi yumurtladım dersin ila ki
İlişki düzenliyor döngü boyunca sıkıntı olmaz
Tabiki de 2 kere gördüm pik önceki biraz soluktu tamam bu kadar heralde dedim sondaki dünO zaman denemeye devam desene canım
Tabiki de 2 kere gördüm pik önceki biraz soluktu tamam bu kadar heralde dedim sondaki dünDeğerlendir can
deperlendir canım bu zamanları inşallah olur buTabiki de 2 kere gördüm pik önceki biraz soluktu tamam bu kadar heralde dedim sondaki dün
Canım buna bakarmısın biUmarım canım değerlendiriyorum elimden geldiğince
Canım buna bakarmısın bi
Tatlım ayın 29u 14.günün oluyorKızlar geçen ay dış gebelik yaşadım 16 eylülde 3 gün regl oldum 30 onda yumurtlama olması lazımdı bir arkadaş tavsiyesiyle ovülasyon testi yaptım sizce yumurtlama olmuş mu ?
İlişki durumu nasıl adetten sonra gün aşırı değerlendirdikten bir sorun olmaz inşallahTatlım ayın 29u 14.günün oluyor
o günün testi yok ve sonra az silikten tamamen siliğe gelmiş bu durumda sen 27-29 arası yumurtlamış ve 30unda çatlamayı görmüşsün denebilir.
Ama bakıyorum benimkinde de ara ara daha net daha silik çizgiler var ve yapmaya devam ettim yumurtlamayı gördüm aklımdaki sorular geçti
Senin şuan teste devam etmekten başka şansın yok ne olduğunu anca o zaman anlarız
Eğer gebelik olmazsa çoklu strip test al adetten 1,2 gün sonra başla ben öyle yaptım daha uygun onlar
Banada arkadaş dedi öyle yaptım canım eğer bu ay bebiş olmazsa dediğin gibi yapıcam inşallah olmuştur devam etmeme gerek kalmazTatlım ayın 29u 14.günün oluyor
o günün testi yok ve sonra az silikten tamamen siliğe gelmiş bu durumda sen 27-29 arası yumurtlamış ve 30unda çatlamayı görmüşsün denebilir.
Ama bakıyorum benimkinde de ara ara daha net daha silik çizgiler var ve yapmaya devam ettim yumurtlamayı gördüm aklımdaki sorular geçti
Senin şuan teste devam etmekten başka şansın yok ne olduğunu anca o zaman anlarız
Eğer gebelik olmazsa çoklu strip test al adetten 1,2 gün sonra başla ben öyle yaptım daha uygun onlar
Normal canım hergün oluyor diyebilirim bazen bi dolu bir boşİlişki durumu nasıl adetten sonra gün aşırı değerlendirdikten bir sorun olmaz inşallah
Tam o zaman yakalamışsındır her türlü veya şimdiden sonra illa ki yakalarsın tutup tutmadığını beklicez artıkNormal canım hergün oluyor diyebilirim bazen bi dolu bir boş
Umarım en doğru zamanda gelir bebilerimizBanada arkadaş dedi öyle yaptım canım eğer bu ay bebiş olmazsa dediğin gibi yapıcam inşallah olmuştur devam etmeme gerek kalmaz
Merhaba ben de bu ay ovulasyon testi yaptım 23 Eylül de yumurtlamam oldu ama bugün yine kırmızı iki çizgide bu neden olurBenim adetim hep düzenliydi bu ay ovulasyon yaptım ilk kez 19. Gün gördüm piki bakalım nolacak ben de şaşkınım
Çift yumurtlama olabilir bende de oldu bu ay regle ne kadar varMerhaba ben de bu ay ovulasyon testi yaptım 23 Eylül de yumurtlamam oldu ama bugün yine kırmızı iki çizgide bu neden olur