Yumurtlama olmadığı günlerde bu şekilde silik çıkıyor şuan çıkan çizgi normal canım. 5 gün varmış bekle istersen sonra bi test yaparsınİyi akşamlar kızlar benim adetim önceki ay 38 günde geldi .ve bende düzensizlik ve yumurtalık da polikistik var .daha adet olmadım ama geçen aya göre bugün olmam lazım fakat 32.gun daha 5 gün var ve ben az önce ovulasyon testi yaptım böyle çıktı .karnım ve kasiklarim birde kalcam ağrıyor sizce gebelik mi yoksa ovulasyon testiden gebelik öğrenen varmı .
Abla normalde bende hiç ikinci çizgi bu kadar koyu olmamıştı çok çok silik çıkardı .beklicem teşekkür ederim yorumun için .Yumurtlama olmadığı günlerde bu şekilde silik çıkıyor şuan çıkan çizgi normal canım. 5 gün varmış bekle istersen sonra bi test yaparsın
Anladım canım hayırlı haberler al inşallahAbla normalde bende hiç ikinci çizgi bu kadar koyu olmamıştı çok çok silik çıkardı .beklicem teşekkür ederim yorumun için .
PAbla normalde bende hiç ikinci çizgi bu kadar koyu olmamıştı çok çok silik çıkardı .beklicem teşekkür ederim yorumun için .
Geçen aydan bu zamana kadar hep çok çok silik çıkıyordu son iki gündür böyle çıkıyor. Koyu teşekkür ederim sabah da test yaparımPko varsa yumurtada olabilir ne zaman olacağı belli olmadığı için,
bugünü değerlendr istersen,yarında ilk idrarla hcg testi yap.i
Sabah kalkınca ilk idrarınla yap,hadi nakalım hayırlısı inşallah.Geçen aydan bu zamana kadar hep çok çok silik çıkıyordu son iki gündür böyle çıkıyor. Koyu teşekkür ederim sabah da test yaparım
Allah razı olsun amaSabah kalkınca ilk idrarınla yap,hadi nakalım hayırlısı inşallah.
Merhaba benim testime de bakar mısın bu gün regl günüm olmayınca test yapıyım dedim gebelik testi kalmamış evde ovülasyon testi yaptım pik çıktı sence gebelik olabilir miiiYumurtlama olmadığı günlerde bu şekilde silik çıkıyor şuan çıkan çizgi normal canım. 5 gün varmış bekle istersen sonra bi test yaparsın
Ya 2. Yumurtlama ya gebelik.Merhaba benim testime de bakar mısın bu gün regl günüm olmayınca test yapıyım dedim gebelik testi kalmamış evde ovülasyon testi yaptım pik çıktı sence gebelik olabilir miii
Ya 2. Yumurtlama ya gebelik.
Siz değerlendirin her ihtimale karşı
Olabilir canimmBat günü ikinci yumurtlama olur mu kibir de çok fazla regl belirtisi gibi kasık ağrısı göğüs ağrısı falan var
Bat günü yumurtlama olmaz ama belli de olmaz. Sabah gebelik testi yap canım böyle gebelik öğrenen çok varMerhaba benim testime de bakar mısın bu gün regl günüm olmayınca test yapıyım dedim gebelik testi kalmamış evde ovülasyon testi yaptım pik çıktı sence gebelik olabilir miii
Dayanamadım yaptım testBat günü yumurtlama olmaz ama belli de olmaz. Sabah gebelik testi yap canım böyle gebelik öğrenen çok var
PozitifffffDayanamadım yaptım test
Sadece yumurtlamadan beri geçmeyen kasık ce göğüs ağrısı vardı oda bat yaklaştıkça iyice regl belirtisi gibi olmuştu yani benim hiç umudum yoktu ama çok şükür varmışPozitifffffHayırlı olsun canım maşallah belirtin var mıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?