- 22 Kasım 2017
- 272
- 197
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testi nasıl kullanıyorsunuz bende yeni sipariş ettim deMerhaba kızlar, adetimin bugün 13. Günü test T çizgisi C çizgisi ile tam aynı koyulukta değil ama hemen hemen yakın yani testler mi sorunlu yapışım mı anlayamadım. Yardımcı olur musunuz?
Testi nasıl kullanıyorsunuz bende yeni sipariş ettim de
Genelde C çizgisi T çizgisinden her zaman koyu çıkar ama bu ikiside hayalet çizgi sıvı alımını testten iki saat önce bıraktınız değil mi? İdrar aralığı da bazen böyle yapabiliyor çünkü. Birde öyle yapıp başka testte deneyin bakalım yine aynı mı çıkacak.Bu ovulasyon testi bozuk mu acaba kontrol cizgisi belirgin değil
Arada bu şekilde çıkabiliyor bence bunu dikkate almayın başka bir testle tekrarlayınBu ovulasyon testi bozuk mu acaba kontrol cizgisi belirgin değil
Evet evet 3 saat önce bişey yiyip içmiyorum bben açık bıraktım ondan oldu heralde yumurtlama dönemim geçti gebelik varmı diye bakmıştım 2 side böyle olunca hamilelik olabilr mi diye düşünmedim deyilGenelde C çizgisi T çizgisinden her zaman koyu çıkar ama bu ikiside hayalet çizgi sıvı alımını testten iki saat önce bıraktınız değil mi? İdrar aralığı da bazen böyle yapabiliyor çünkü. Birde öyle yapıp başka testte deneyin bakalım yine aynı mı çıkacak.
Açık bırktıgım için oldu kesin canm ilktwn böyle yoktu gebelik lerde böyle kontrol cizgisi belirgin değilArada bu şekilde çıkabiliyor bence bunu dikkate almayın başka bir testle tekrarlayın
Muhtemelen canımmAçık bırktıgım için oldu kesin canm ilktwn böyle yoktu gebelik lerde böyle kontrol cizgisi belirgin değil
dedigim gibi kalitesiz sanki. çünkü bunlarında sktarihi oluyor demekki bozulma ihtimali var. buda öyle bi paket olabilir
evet pozitif olmuş değerlendirin :) sağlıklı sperm 2-3gün yaşayabiliyo yani dünküde olur. yinede siz bilirsinizYumurtlama günüm sanırım bugün kızlar dün değerlendirmiştim ama bugün de değerlendirsem mi acaba? Eki Görüntüle 3100122
Sperm kalitesinde problem yoksa çatlayana kadar değerlendirYumurtlama günüm sanırım bugün kızlar dün değerlendirmiştim ama bugün de değerlendirsem mi acaba? Eki Görüntüle 3100122
Kız sonra benim koca çatlamasınÇa
Sperm kalitesinde problem yoksa çatlayana kadar değerlendir
İlk çocuğumda eşimde ileri koşucular yavaştı kürdü falan öyle hallettik şimdi durumları nasıl bilmiyorum yine içiriyorum bir şeyler ama her gün denemeyede spermden dolayı cesaret edemiyorumevet pozitif olmuş değerlendirin :) sağlıklı sperm 2-3gün yaşayabiliyo yani dünküde olur. yinede siz bilirsiniz
Ahahahah çatlamaz merak etme fındık cevizi daya :)))Kız sonra benim koca çatlamasın