- 17 Aralık 2020
- 968
- 427
- 33
İşte sağlıksız olanı diyorum ben herkes değilSağlıklı bir kadın her ay yumurtlar
Evet 2 kere yumurtlamıştım2 kere mi yumurtladiniz. 18 ve 24 te
Korkulacak birsey asla yok kesinlikle korkma muayene ol. 12 ci degil 14 gun olur ama onu doktor görür söyler asla yukarı belli durduk yere değişmez zamaninyok yok gittim ben ama vajinal muayene yapmadi. sadece yumurtlama olmus dedi. teste bakarak. haklisiniz ozelde iyi bir doktora gitmek gerekiyor. vajinal muayene hic yaptirmadim ya cok da korkuyorumbir de bu yumurtlama zamanlari degismiyor muydu ? mesela bir ay 12. gun ise diger ay 17. gun falan olmuyor mu? her ay sabit olur mu ki?
O atamayan kişiye bazısı atamaz denmemeli arama butonlariyla tıbbi bilgi toplanırsa boyle oluyor malesef işte çünkü bir saglik problemi olmalı atamamasi icin. Saglikli her kadın her ay bu döngüyü yasarSor bakalım bi arama butonuna bazısı atamıyor 5 ay bile olsa yumurtlama dönemim olmadı yazanlar var ama
Doktora gittiniz mi doktor mu söyledEvet 2 kere yumurtlamıştım
O atamayan kişiye bazısı atamaz denmemeli arama butonlariyla tıbbi bilgi toplanırsa boyle oluyor malesef işte çünkü bir saglik problemi olmalı atamamasi icin. Saglikli her kadın her ay bu döngüyü yasar
Ben demedim canım kendisi yazanlar var anlamadım benle olan sorununuz nedir ?O atamayan kişiye bazısı atamaz denmemeli arama butonlariyla tıbbi bilgi toplanırsa boyle oluyor malesef işte çünkü bir saglik problemi olmalı atamamasi icin. Saglikli her kadın her ay bu döngüyü yasar
Canim ne sorunum olacak. Normal bir durum zannetmesin derdim oBen demedim canım kendisi yazanlar var anlamadım benle olan sorununuz nedir ?
Değildir zaten bi dönem arkadaşım dada olmuştu ondan biliyorum evlendikten sonra birkaç ay sonra dr da yumurtaların büyük o yüzden çatlamıyor demişti o yüzden dedim Burdada yazan gördüm ben geçenlerde yoksa nerden biliyimCanim ne sorunum olacak. Normal bir durum zannetmesin derdim o
Yanıltıyor testler genelde bendede oldu hamilelik için tek çizgi çıkmıştı 8.gün idrar testi yaptım evde tek çizgi çıktı 12.gün kanda çıktıBu testlere asla guven yok aynısını yaşadım asla pik görünmeyen 2. Cizgi ve şeffaf sıvı falan yoktu. Bende doktora gittim muayene etti. yumurta çatlamak üzere dedi. Bir rahat nefes aldım. Sonra yine testleri yineledim testlerde dosdoğru gösterdiği yok. Koyu cikiyor ama asla asıl çizgiden daha koyu falan çıkmadı. Sinir bozmaktan başka bi ise yaradığı yok testlerin. Doktora gitmesem kafayi kıracaktım testlerle sonunda ben yumurtlayamiyorum diye psikolojim bozulacakti. Bir doktora gidip muayene olmanızı tavsiye ederim tahmini yumurtlama döneminizde
Hayır ovülasyon testiyle takip yapıyordum 2 kere yumurtladığımı orada gördümDoktora gittiniz mi doktor mu söyled
Dalgalanmalar da olabiliyor yani öyle çıkıp olmayada biliyorHayır ovülasyon testiyle takip yapıyordum 2 kere yumurtladığımı orada gördüm
Merhabaama her ay atilan nedir? kusura bakmayin bilmedgimden soruyorum
Bu testlere asla guven yok aynısını yaşadım asla pik görünmeyen 2. Cizgi ve şeffaf sıvı falan yoktu. Bende doktora gittim muayene etti. yumurta çatlamak üzere dedi. Bir rahat nefes aldım. Sonra yine testleri yineledim testlerde dosdoğru gösterdiği yok. Koyu cikiyor ama asla asıl çizgiden daha koyu falan çıkmadı. Sinir bozmaktan başka bi ise yaradığı yok testlerin. Doktora gitmesem kafayi kıracaktım testlerle sonunda ben yumurtlayamiyorum diye psikolojim bozulacakti. Bir doktora gidip muayene olmanızı tavsiye ederim tahmini yumurtlama döneminizde
Degerlendir çünkü yumurtlama olma olasılığı yüksek benim de aynı boyle oldu. Doktora gittim yumurtlama olmus ve çatlamak üzere dedi. Bir hafta sonra tekrar meraktan kontrole gittim çatlamış dedi. Garantiledim yani olayi tekrar kontrole giderek. Ve net söyleyebilirim ki pik olmamış daha yumurtlama olmamış diyenleri dinleseydim o zamanı kacıracaktim. Herkeste aynı olmayabiliyor demekkiEki Görüntüle 2823127
Canım benimkide böyle tam pik olmuyo koyulaşıyo sonra siliniyo sonra tekrar koyulaşma gördüm bugün birileri diyo değerlendir birileri diyo yumurtlama değil napcağımı sasırdım
Ama baksana 15. Ve 16 günlerde bu koyuluktaydı 2 defa mı yumurtluyorum o zamanDegerlendir çünkü yumurtlama olma olasılığı yüksek benim de aynı boyle oldu. Doktora gittim yumurtlama olmus ve çatlamak üzere dedi. Bir hafta sonra tekrar meraktan kontrole gittim çatlamış dedi. Garantiledim yani olayi tekrar kontrole giderek. Ve net söyleyebilirim ki pik olmamış daha yumurtlama olmamış diyenleri dinleseydim o zamanı kacıracaktim. Herkeste aynı olmayabiliyor demekki
2 defa yumurtladigini sanmam. Öyle dalgalanmalar olabiliyormuş. Belki o günlerde büyüdü olgunlaştı yumurtan. Yani ben ikinci kez koyulastiginda doktora gittiğimde çatlayacak dedi. Önceki durumu anlattım olabilir dalgalanmalar dedi. Şuan testin bir önemi yok şu 2-3 günü degerlendir dedi. Degerlendirdim. Bir hafta sonra catladigindan emin olmak icin tekrar gittim çatlamıştı. Sende bir doktora git istersen. Görür netleşir en azindan durum. Ben bu testler le kafayi yemek uzereydim yoksa bi koyu bi silik bi koyu. Hiç bir şekilde icim rahat etmemiştiAma baksana 15. Ve 16 günlerde bu koyuluktaydı 2 defa mı yumurtluyorum o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?