- Konu Sahibi Minikfaremmm
Canım açılmıyor ama tekrar at istersenBöyle çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım açılmıyor ama tekrar at istersenBöyle çıktı
İnşaallah bakalımYaa hadi inşallah bu kez olsun![]()
Bende atılmış görünüyorCanım açılmıyor ama tekrar at istersen
İlişkiden sonra mı yüz üstü yatılacak acabaBugün değerlendir canım yarın da test yap çatlamayı da gör onu da değerlendir yüzüstü ilişki de deneyebilirsin
17 nin A si yok mu anlamam ama ikinci çizgi ne kadar köyü ise ilişki uygun mu yaniBenim adete 10 gün var hala yumurta çatlamamış gorunuyor değil mi s yazanlar sabah a yazanlar aksam
İnstagramda bir gebenin günlüğü var canım sayfada var ilişki sırasında yüzüstü olacaksınİlişkiden sonra mı yüz üstü yatılacak acaba
Sen bugün yinee test yap ilişkiye devam et aynı gün içinde hem yumurtlama hem çatlama görünmez sıvı aldığın için böyle çıkmış hala yumurtlama buBöyle çıktı
Ben belimin altına yastık koydum biraz öyle durdum sonra secde pozisyonuna donderdim kendimi rahim secde pozisyonunda hafif öne doğru çünküİlişkiden sonra mı yüz üstü yatılacak acaba
Eşim uyudu geceye kalır ilişkiSen bugün yinee test yap ilişkiye devam et aynı gün içinde hem yumurtlama hem çatlama görünmez sıvı aldığın için böyle çıkmış hala yumurtlama bu
17 nin a si en son attığım tekli resim ama çay içmiştim idrar söktürücü özelliğinden dolayı idrarim çok açık renkti o yüzden koyu çıktı ona rağmen17 nin A si yok mu anlamam ama ikinci çizgi ne kadar köyü ise ilişki uygun mu yani![]()
Zaten bugün akşam yapacaksın ilişkiyiEşim uyudu geceye kalır ilişkiiki saat sonra yine test yapayım susuz o zaman belli olur
Bugün 18. Gün 16.gun akşam pik gördüm 15.gun sabah ve 17 .gün sabah ilişki olduZaten bugün akşam yapacaksın ilişkiyikasma kendini düşünüp durma gündüz saatlerinde test yapıp akşam ilişki olacak basit
Tekrar dökülen spermler neden acaba ben bi saat sonra falan da kalksam dökülüyor hsg dilimde çektirdimBen belimin altına yastık koydum biraz öyle durdum sonra secde pozisyonuna donderdim kendimi rahim secde pozisyonunda hafif öne doğru çünkü
O herkeste akiyordur hepsi rahim içine giremez kiTekrar dökülen spermler neden acaba ben bi saat sonra falan da kalksam dökülüyor hsg dilimde çektirdim