- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
- Konu Sahibi Minikfaremmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama olmuş ve çatlamış daha test yapmanıza gerek yokBenim adete 10 gün var hala yumurta çatlamamış gorunuyor değil mi s yazanlar sabah a yazanlar aksam
18 yarın16 ve 17 yumurtlama olmuş zaten
18inin testi yok mu?
O zaman bugün yumurtladim adetin 17.gunu takvim uygulamasına göre 13.gun yumurtlama bu ay ovulasyon yaptım geçen ay o yüzden kaçırdım demekki en son 14. Gün degerlendirmstm17 si yumurtlama
Bugün değerlendir canım yarın da test yap çatlamayı da gör onu da değerlendir yüzüstü ilişki de deneyebilirsinO zaman bugün yumurtladim adetin 17.gunu takvim uygulamasına göre 13.gun yumurtlama bu ay ovulasyon yaptım geçen ay o yüzden kaçırdım demekki en son 14. Gün degerlendirmstm
PekiBugün değerlendir canım yarın da test yap çatlamayı da gör onu da değerlendir yüzüstü ilişki de deneyebilirsin
Benimde bugün çatlaması lazım18 yarınbugün siliklesmedigi için çatlamamış sayıyorum kendimce
Bende sana tavsiye bugün akşam test yapma bugün zaten yaptın yarın yine aynı saatte test yap günde bir tanePekiakşama siliklesmis olması lazım dimi pik görmem inşaallah
Yapayım ki ona göre gece degerlendireyim sabah işe gidecem silikse bugün bı daha değerlendirmem sabah degerlendirdimBende sana tavsiye bugün akşam test yapma bugün zaten yaptın yarın yine aynı saatte test yap günde bir tane
Silikleşmeye başlamış akşams bi test daha yap, t, c den daha silik çatlamış18 yarınbugün siliklesmedigi için çatlamamış sayıyorum kendimce
Anladım canımYapayım ki ona göre gece degerlendireyim sabah işe gidecem silikse bugün bı daha değerlendirmem sabah degerlendirdim
Sabah değerlendirdim akşam bı daha degerlendirsem faydası olur mu yoksa yarın geceye kalacakCanım 16 akşam pik yapmış, 17 çatlamaya başlamış, bugünü mutlaka değerlendir,
Bu akşam ovül testi yaptınızmı, bence bu akşam bir kez daha değerlendirin eğer silik ise yarın dinleninSabah değerlendirdim akşam bı daha degerlendirsem faydası olur mu yoksa yarın geceye kalacak
Şimdi yapayımBu akşam ovül testi yaptınızmı, bence bu akşam bir kez daha değerlendirin eğer silik ise yarın dinlenin![]()
Koyu ama siliklesmis bugün atıldı yani yumurtaBu akşam ovül testi yaptınızmı, bence bu akşam bir kez daha değerlendirin eğer silik ise yarın dinlenin![]()
Yaa hadi inşallah bu kez olsunKoyu ama siliklesmis bugün atıldı yani yumurta![]()