Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet günü nezamn ve kaç dk da çıktı cizgiArkadaşlar çok silik çıktı nedir bu ?
Adet günü nezamn ve kaç dk da çıktıArkadaşlar çok silik çıktı nedir bu ?
Arkadaşlar çok silik çıktı nedir bu ?
Ne testi buArkadaşlar çok silik çıktı nedir bu ?
Adetten sonra 1.günAdet günü nezamn ve kaç dk da çıktı cizgi
Ovülasyon adetten son1.gün yani 7.günNe testi bu
Adetten sonra 1.gün
5-10 dk içinde
adet bittikten sonra yaptınız sanırım tamam yapmaya devam edin heniz yumurtlama yokOvülasyon adetten son1.gün yani 7.gün
Ovülasyon adetten son1.gün yani 7.gün
Adetten sonra 1.gün
5-10 dk içinde
C çizgisi kadar koyu olmalıOvülasyon adetten son1.gün yani 7.gün
6.gün adet bitti ertesi gün yani bugün test yaptım7.günadet bittikten sonra yaptınız sanırım tamam yapmaya devam edin heniz yumurtlama yok
İlk deneyim teşekkürlerC çizgisi kadar koyu olmalı
Kız k.b normalgebelik testimi günün geçtikten sonra mı yaptın öylese pozitifAdet günü nezamn ve kaç dk da çıktı
Yumurtlama testi adet günüm bittikten sonra yaptım gebelik değilKız k.b normalgebelik testimi günün geçtikten sonra mı yaptın öylese pozitif![]()
ilk idrarla yapma hergün aynı saate yapmalısın 12 4 yada akşam 8 10 arası ama hep aynı saat olsun 1 saat önceden sıvı alımını kes doğru sonuç alırsınİlk deneyim teşekkürler![]()
K.b yanlış anladım evet sen korunma ilişkiye gir adetten sonra yumurtlama ihtimali çok yüksek oluyor bende adetten hemen sonra ilişkiye girdim 3. 4 gün ondan sonra da adetti sayıp 13.günden başladım 3 4 günde öyle yaptım bakalım ne olacak kaldı 6 gün 21 ocakta test yapcam karın ağrısı sancı beyaz akıntım var melidem bulanıyor ama çıkmıyor kusmak baş dönmesi kasıklarda batma gaz sancısıYumurtlama testi adet günüm bittikten sonra yaptım gebelik değil![]()
Öyle yaptım reşekkrülerilk idrarla yapma hergün aynı saate yapmalısın 12 4 yada akşam 8 10 arası ama hep aynı saat olsun 1 saat önceden sıvı alımını kes doğru sonuç alırsın