Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Civcivim00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
49
27
3
25
Kızlar ovulasyon testiyle hamile kalan varmı artık bu internette olan takvime inanmiyorum 2 3 tane uygulama indirdim hepsi ayrı telden çalıyor farklı günleri gösteriyor kendim de nasıl hesaplı cam bilmiyorum 23 günde bir yada 24 günde bir oluyor döngüm yardımcı olursanız sevinirim hepiniz seviliyorsunuz

Benim adetlerim çok düzenlidir fakat ovülasyon zamanım neredeyse her ay değişiyor doktora yumurta takibi yaptırabilirsiniz yada ovülasyon testi kullanın.

Tesekkür ederim mesajınız için bende pcos var o kadar kafama takılıyor ki tutar mı tutmaz mi diye acele ediyorum biliyorum henuz 4 aylık evliyim bu pcos yüzünden ck kafama takılıyor sizce beklemeyi miyim acele mi ediyorum

Ya ,kuzum zaten hamile kalincaya kadar da biraz zaman alabiliyo.Genelde 4 ay erken derler , 1sene bekle derler.Derlerde ,istedigimiz zaman hemen o ay hamile kalamiyoruz ki.kafana takmadan calismalara basla sen.Allah yar ve yardimcin olsun.

Çok teşekkür ederim kuzumm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah kimseyi evlat kokusundan mahrum bırakmasın

Hamilelik olustumu acaba ovulasyon kullandinmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…