İnstagramda birgebeningünlügü sayfası var göz atmanı öneririmKizlar ovulasyon testinde hangi markayi öneriyorsunuz. Nerelerden aliyorsunuz testi. Birde yumurtlama gününü kesin gösteriyor mu. Cocuk düşünüyoruz fakat daha kismet olmadi. Birde ovulasyon testini deneyecegim. Umarim olur. Bna yardimci olur musun
merhaba. Laboquick markasını 2 seferdir set şe klinde alıyorum. 24'lü ovülasyon testi+ 3 adet hamilelik testi ile beraber en Son 49 TL'ye aldım. ilk aldığımda 43 TL idi. Ben memnunum pik 'i de gösteriyor doğru ekilde. Belki 24 tanenin içinde 2 tanesi falan bozuk çıkmı ştır. Yani içindeki mebran kayıktı. Onun dışında başarı lı.Kizlar ovulasyon testinde hangi markayi öneriyorsunuz. Nerelerden aliyorsunuz testi. Birde yumurtlama gününü kesin gösteriyor mu. Cocuk düşünüyoruz fakat daha kismet olmadi. Birde ovulasyon testini deneyecegim. Umarim olur. Bna yardimci olur musunz
Teskkurler bir göz atayimİnstagramda birgebeningünlügü sayfası var göz atmanı öneririm
Teşekkür ederim. Peki testi hergün sabah mi yapiyorzmerhaba. Laboquick markasını 2 seferdir set şe klinde alıyorum. 24'lü ovülasyon testi+ 3 adet hamilelik testi ile beraber en Son 49 TL'ye aldım. ilk aldığımda 43 TL idi. Ben memnunum pik 'i de gösteriyor doğru ekilde. Belki 24 tanenin içinde 2 tanesi falan bozuk çıkmı ştır. Yani içindeki mebran kayıktı. Onun dışında başarı lı.
Ben ilk idrar hariç 2-3 saat sıvı almadığım hangi saatse o zaman yaptım aslında. Çoğu gün akşam 18-19 gibi yapabildim günde tek sefer. Ama yumurtlamaya az kaldığını düşündüğüm zaman sabah 11 gibi yapıp akşam yine 18 gibi yaptıklarım oldu ki o da çift çizgi çıkarsa kaçırmiyim diye. Her gün 2 kez yapılmasına gerek yok bence. Sabit saatte yapınca anlaşılabilir ama benim acemiliğime geldi. Artık daha düzenli yaparımTeşekkür ederim. Peki testi hergün sabah mi yapiyorz
Canım bende İnstagramda ovulasyon_takibi_2019 sayfasında Emel hanımdan alıyorum çokta memnunum bi kere o şekilde hamile kaldım ama kürtajla sonuçlandı şimdi tekrardan ordan alıp kullanmaya başladımKizlar ovulasyon testinde hangi markayi öneriyorsunuz. Nerelerden aliyorsunuz testi. Birde yumurtlama gününü kesin gösteriyor mu. Cocuk düşünüyoruz fakat daha kismet olmadi. Birde ovulasyon testini deneyecegim. Umarim olur. Bna yardimci olur musunz
Bende ilk kez kullanacağım bilmiyorm. bilgilendirme icinde ayrica teskkr ederimBen ilk idrar hariç 2-3 saat sıvı almadığım hangi saatse o zaman yaptım aslında. Çoğu gün akşam 18-19 gibi yapabildim günde tek sefer. Ama yumurtlamaya az kaldığını düşündüğüm zaman sabah 11 gibi yapıp akşam yine 18 gibi yaptıklarım oldu ki o da çift çizgi çıkarsa kaçırmiyim diye. Her gün 2 kez yapılmasına gerek yok bence. Sabit saatte yapınca anlaşılabilir ama benim acemiliğime geldi. Artık daha düzenli yaparım
Üzüldüm Allahim hayirlisiyla yeniden nasip etsin insallh. Peki nasil kullaniyorsun belli bir saati var mi. Sabah aksam farkeder miCanım bende İnstagramda ovulasyon_takibi_2019 sayfasında Emel hanımdan alıyorum çokta memnunum bi kere o şekilde hamile kaldım ama kürtajla sonuçlandı şimdi tekrardan ordan alıp kullanmaya başladım
Sabah 10 dan akşam 10 a kadar iyi sonuç veriyor genelde ama ben 4 te yapıyordum testi yapmadan 2 saat önce de sıvı alımını kesmek gerekiyor. 2 de sıvı alımını kesip 4 te de testimi yapıyordumÜzüldüm Allahim hayirlisiyla yeniden nasip etsin insallh. Peki nasil kullaniyorsun belli bir saati var mi. Sabah aksam farkeder mi
Bugünü değerlendiremicez ama dünü değerlendirdik tüh ya şansa bakEvet olmuş pik yani değerlendir bugünü,yapmyda devam et ne zaman silinecek bazen pik 2-3 gün sürebiliyor.
Teskkr ederik cnm cok sagolSabah 10 dan akşam 10 a kadar iyi sonuç veriyor genelde ama ben 4 te yapıyordum testi yapmadan 2 saat önce de sıvı alımını kesmek gerekiyor. 2 de sıvı alımını kesip 4 te de testimi yapıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?