Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sefes01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
862
360
53
Kizlar ovulasyon testinde hangi markayi öneriyorsunuz. Nerelerden aliyorsunuz testi. Birde yumurtlama gününü kesin gösteriyor mu. Cocuk düşünüyoruz fakat daha kismet olmadi. Birde ovulasyon testini deneyecegim. Umarim olur. Bna yardimci olur musunz

İnstagramda birgebeningünlügü sayfası var göz atmanı öneririm

merhaba. Laboquick markasını 2 seferdir set şe klinde alıyorum. 24'lü ovülasyon testi+ 3 adet hamilelik testi ile beraber en Son 49 TL'ye aldım. ilk aldığımda 43 TL idi. Ben memnunum pik 'i de gösteriyor doğru ekilde. Belki 24 tanenin içinde 2 tanesi falan bozuk çıkmı ştır. Yani içindeki mebran kayıktı. Onun dışında başarı lı.

Teşekkür ederim. Peki testi hergün sabah mi yapiyorz

Teşekkür ederim. Peki testi hergün sabah mi yapiyorz
Ben ilk idrar hariç 2-3 saat sıvı almadığım hangi saatse o zaman yaptım aslında. Çoğu gün akşam 18-19 gibi yapabildim günde tek sefer. Ama yumurtlamaya az kaldığını düşündüğüm zaman sabah 11 gibi yapıp akşam yine 18 gibi yaptıklarım oldu ki o da çift çizgi çıkarsa kaçırmiyim diye. Her gün 2 kez yapılmasına gerek yok bence. Sabit saatte yapınca anlaşılabilir ama benim acemiliğime geldi. Artık daha düzenli yaparım

Canım bende İnstagramda ovulasyon_takibi_2019 sayfasında Emel hanımdan alıyorum çokta memnunum bi kere o şekilde hamile kaldım ama kürtajla sonuçlandı şimdi tekrardan ordan alıp kullanmaya başladım

Bende ilk kez kullanacağım bilmiyorm. bilgilendirme icinde ayrica teskkr ederim

Canım bende İnstagramda ovulasyon_takibi_2019 sayfasında Emel hanımdan alıyorum çokta memnunum bi kere o şekilde hamile kaldım ama kürtajla sonuçlandı şimdi tekrardan ordan alıp kullanmaya başladım
Üzüldüm Allahim hayirlisiyla yeniden nasip etsin insallh. Peki nasil kullaniyorsun belli bir saati var mi. Sabah aksam farkeder mi

Üzüldüm Allahim hayirlisiyla yeniden nasip etsin insallh. Peki nasil kullaniyorsun belli bir saati var mi. Sabah aksam farkeder mi
Sabah 10 dan akşam 10 a kadar iyi sonuç veriyor genelde ama ben 4 te yapıyordum testi yapmadan 2 saat önce de sıvı alımını kesmek gerekiyor. 2 de sıvı alımını kesip 4 te de testimi yapıyordum

Selam herkese sizce yumurtlama olmuş mu

Eklentiler

• 1608709900339122774668231755783.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 28
Evet olmuş pik yani değerlendir bugünü,yapmyda devam et ne zaman silinecek bazen pik 2-3 gün sürebiliyor.

Bu testler yumurtlama gününü kesin gösteriyor kanıtlanmış oldu dün pikti bugün ultrasonda yumurta gözüktü

Merhaba. Ovülasyon testleri mi ekledim. Sizce pik mi?

Eklentiler

• 16090941292121920890497.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…