Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet pik canımKızlar bakarmisin iz bir anlayan varsa pik mi sizce bugün eşim nöbette yarin ancak girebiliriz ilişkiye sizce durum nedir
Ben çatlamada gebe kaldım sıkma canını ama yarın tekrar yap çatlama olacak öı emin ol olur muYarin değerlendirsem ins tutar bu ay ya![]()
Tmm cnmPik gözüküyor. Yarında yap ve çatlamayı gör derim.
Tmm cnm cok saolBen çatlamada gebe kaldım sıkma canını ama yarın tekrar yap çatlama olacak öı emin ol olur mu
12 de 3 de 6 da 9 ne zaman müsait olursam falan iki saat sıvı sıvı almıyorum yemek yemiyorum cnm yapıyorumSaat kaçta yapıyorsunuz testleri
Bu akşam yada yarın gün içindeKızlar bakarmisin iz bir anlayan varsa pik mi sizce bugün eşim nöbette yarin ancak girebiliriz ilişkiye sizce durum nedir
Çatlar mi cnm yani yarınBu akşam yada yarın gün içinde
Bende senin gibi aynı takip etmiştim aslında koyu olan çizgiden önceki gün ve çizgi koyulaştıktan sonra birliktelik gerekiyor yani çizgi koyulaştıkça birlikte olman gerekiyorÇatlar mi cnm yani yarın
Çatlar mi cnm yani yarın
Tmm. Cnm cok saolBende senin gibi aynı takip etmiştim aslında koyu olan çizgiden önceki gün ve çizgi koyulaştıktan sonra birliktelik gerekiyor yani çizgi koyulaştıkça birlikte olman gerekiyor
Tmm cnm,Testiniz pik bugün yine tekrarlayın çatlamış mı görmek için bugün ilişkiye girmeyi aksatmayın