^^ yarın normal gebeık testınde bıle varsa cıkar. nasıl olsa yumurtlama kontrolu yapıyorsun. ustunden 12 gun gecmıs yumurtlamanın teste cıkmaması olasılıgı cok dusuk :) tekrar yumurtlamıyorsan bu mumkun ^^ rabbım hayırlı olanı versınMerhaba kızlar bata 2 gün kala ovulasyon testim C ve t koyu çizgi çıktı böyle olup hamileliğini öğrenen var mı?
Dün test yapmıştım hayalet bir çizgi çıktı yarın bir daha yapılan inşallah vardır.^^ yarın normal gebeık testınde bıle varsa cıkar. nasıl olsa yumurtlama kontrolu yapıyorsun. ustunden 12 gun gecmıs yumurtlamanın teste cıkmaması olasılıgı cok dusuk :) tekrar yumurtlamıyorsan bu mumkun ^^ rabbım hayırlı olanı versın
İnşallah canımVar canim bence gebelik
Bence var zaten diğerinde de silik çizgiyi görüyorum. Sabah daha net çıkar ama dayanamazsanız 2-3 saat sıvı almayıp tuvalete çıkmayıp yapabilirsiniz.İnşallah canımvalla gebelik testi aldı eşim zor tutuyorum kendimi sabah daha iyi sonuç veriyormuş
Dediğin gibi oldu dayanamadım test yaptımBence var zaten diğerinde de silik çizgiyi görüyorum. Sabah daha net çıkar ama dayanamazsanız 2-3 saat sıvı almayıp tuvalete çıkmayıp yapabilirsiniz.
Ay maşallah canım tebrikler hamilesinDediğin gibi oldu dayanamadım test yaptım
Çok teşekkür ederim inşallah Rabbim sana da nasip eder. Kesinlikle ovulasyon testlerini yapınGozun aydın canim darısı başıma inşallah
Teşekkür ederim canım Rabbim sana da nasip etsin inşallahAy maşallah canım tebrikler hamilesin
Canım eşimde morfoloji 1 di ileri derece varikosel vardı bende de sağ yumurtalıkta kistler vardı 1 yıldır deniyordum ovulasyon ile ilk denemem de oldu Rabbim isteyen herkese nasip etsinPko falan var mıydı canım ne zamandır deniyodun
Ben de ise yaramıyor canim pko dan dolayı yanıltıyorÇok teşekkür ederim inşallah Rabbim sana da nasip eder. Kesinlikle ovulasyon testlerini yapın
Teşekkür ederim canım kısmetse ikinciyi istiyorum bendeTeşekkür ederim canım Rabbim sana da nasip etsin inşallah
Amin canım Allah tamamıni erdirsinCanım eşimde morfoloji 1 di ileri derece varikosel vardı bende de sağ yumurtalıkta kistler vardı 1 yıldır deniyordum ovulasyon ile ilk denemem de oldu Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ben de ise yaramıyor canim
Teşekkür ederim canım kısmetse ikinciyi istiyorum bende
Teşekkür ederim canım kısmetse ikinciyi istiyorum bende
AminAmin canım Allah tamamıni erdirsin
Kuzum umudunu hiç yitirme herşeyin zamanı var Rabbim ol deyince olacak inşallah en kısa zamanda sendeBen de ise yaramıyor canim pko dan dolayı yanıltıyor
Insallah canim inşallahKuzum umudunu hiç yitirme herşeyin zamanı var Rabbim ol deyince olacak inşallah en kısa zamanda sendeolacaksın inşallah
Ayyy hayırlı olsun rabbim sağlıkla kavuştursunDediğin gibi oldu dayanamadım test yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?