Y Ysmnfyz93 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2016 47 8 31 12 Aralık 2020 Konu Sahibi Sblgnr #21 Ysmnfyz93 .!.: Amin inşallah sağlıkla Genişletmek için tıkla... İnşallah teşekkür ederim
Y Ysmnfyz93 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2016 47 8 31 12 Aralık 2020 Konu Sahibi Sblgnr #22 offsssd .!.: HAhahha adetim üç gün gecikince anladım tabi allahın işi ama dort aydır olmuyodu ovulasyon denediğimde oldu Genişletmek için tıkla... Bende korunmayı bırakınca ovülasyon testi denedm hemen 2 ay oldu korunmauı bırakalı genelde birkaç ay sonra oluyo en erken diyolar o doğrumu yaa :)
offsssd .!.: HAhahha adetim üç gün gecikince anladım tabi allahın işi ama dort aydır olmuyodu ovulasyon denediğimde oldu Genişletmek için tıkla... Bende korunmayı bırakınca ovülasyon testi denedm hemen 2 ay oldu korunmauı bırakalı genelde birkaç ay sonra oluyo en erken diyolar o doğrumu yaa :)
O offsssd Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Kasım 2020 24 4 25 20 Aralık 2020 Konu Sahibi Sblgnr #23 Ysmnfyz93 .!.: Bende korunmayı bırakınca ovülasyon testi denedm hemen 2 ay oldu korunmauı bırakalı genelde birkaç ay sonra oluyo en erken diyolar o doğrumu yaa :) Genişletmek için tıkla... Tabi canım ben 4 ay denemiştim öyle oldu kafana takma 6 aya kadar yolu var
Ysmnfyz93 .!.: Bende korunmayı bırakınca ovülasyon testi denedm hemen 2 ay oldu korunmauı bırakalı genelde birkaç ay sonra oluyo en erken diyolar o doğrumu yaa :) Genişletmek için tıkla... Tabi canım ben 4 ay denemiştim öyle oldu kafana takma 6 aya kadar yolu var
B Benzeytinnn Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2020 9 2 26 31 Aralık 2020 Konu Sahibi Sblgnr #24 Kızlar peki ovulasyon testi yumurtlama dönemi bittikten sonra neden köyü çıkar
A Ayseeenyy Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Ocak 2021 106 31 34 3 Şubat 2021 Konu Sahibi Sblgnr #25 offsssd .!.: Canım bende bu ay ovulasyon yapıyorum yumurtlama dun oldu bugunde catladı bu sekılde olması lazım gorselı bırakıyorum Genişletmek için tıkla... Yumurtladığı gün pik oluyor yani en koyu çizgi, bir sonraki gün de silik görünce çatlamış oluyor ve o günü değerlendirmeliyiz değil mi ?
offsssd .!.: Canım bende bu ay ovulasyon yapıyorum yumurtlama dun oldu bugunde catladı bu sekılde olması lazım gorselı bırakıyorum Genişletmek için tıkla... Yumurtladığı gün pik oluyor yani en koyu çizgi, bir sonraki gün de silik görünce çatlamış oluyor ve o günü değerlendirmeliyiz değil mi ?