Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

meedze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2020
909
370
33
Merhaba kızlar,

bugün kesin pik olmuş mu sizce? Herkes farklı diyor kimisi her iki günü değerlendirin kimisi günlük diyor kimisi üç güne bi tecrübeniz var mı ?

Merhaba kızlar,

bugün kesin pik olmuş mu sizce? Herkes farklı diyor kimisi her iki günü değerlendirin kimisi günlük diyor kimisi üç güne bi tecrübeniz var mı ?Eki Görüntüle 2702414
Olmus canim benim gibi yap bu testleri bende kullandm pik oldugu gün degerlendir ve ertesini günüdr degerlendir saten spermler 24-48 yasarlar kacirmaman sansin yok ..

Olmus canim benim gibi yap bu testleri bende kullandm pik oldugu gün degerlendir ve ertesini günüdr degerlendir saten spermler 24-48 yasarlar kacirmaman sansin yok ..
Yani her gün iki güne değerlendirsek içim rahat etmeyecek ya o arada kaçırdıysak diye Sen hamile misin

Yani her gün iki güne değerlendirsek içim rahat etmeyecek ya o arada kaçırdıysak diye Sen hamile misin
Saten bu testlerde eger pikden sonra siliklesme olduguysa catlamis demekdir 2 ile 3 gün degerlendirdikden sonra testine yapmaya devam edersin istersen emin olmak icin ama iliskiye girmebe gerek yokdur bende öyle oldu evet cnm hamileyin 1 hafta önce ögrendim

Hayırlı olsun canım inşaAllah benimde olur

Canım eşinde problem yoksa hergün bence. ilk hamileliğimde de pikten sonra 3 gün üst üste olmuştu bu ay ikinci için tekrar ovu testi kullandım pik olduktan sonra 3 gün üst üste değerlendirdik. Gebelik testi yaptım pozitif pazartesi kan vercem inşallah Birde hamile kalcam diye düşünme tadını çıkar bu ay ben hiç takmadım çok rahattım hatta olduğunu görünce şok oldum hiç beklemiyordum

Yaa öyle mi hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin tamam canım sağol inşaAllah benimde olur

Pik den kaç hafta sonra hamilelik testi yaptın

Çatlamış mı artık yumurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…