Günlük mü değerlendirmem lazım bilemiyorum ya
Kimisi günlük diyor canım kafam karışıyor
Evet pik olmus bugun ve arkasindaki iki gunu degerlendirin sonra iki gune birKimisi günlük diyor canım kafam karışıyor
Tamam canımEvet pik olmus bugun ve arkasindaki iki gunu degerlendirin sonra iki gune bir
Olmus canim benim gibi yap bu testleri bende kullandm pik oldugu gün degerlendir ve ertesini günüdr degerlendir saten spermler 24-48 yasarlar kacirmaman sansin yok ..Merhaba kızlar,
bugün kesin pik olmuş mu sizce? Herkes farklı diyor kimisi her iki günü değerlendirin kimisi günlük diyor kimisi üç güne bi tecrübeniz var mı ?Eki Görüntüle 2702414
Yani her günOlmus canim benim gibi yap bu testleri bende kullandm pik oldugu gün degerlendir ve ertesini günüdr degerlendir saten spermler 24-48 yasarlar kacirmaman sansin yok ..
Saten bu testlerde eger pikden sonra siliklesme olduguysa catlamis demekdir 2 ile 3 gün degerlendirdikden sonra testine yapmaya devam edersin istersen emin olmak icin ama iliskiye girmebe gerek yokdur bende öyle oldu evet cnm hamileyin 1 hafta önce ögrendimYani her güniki güne değerlendirsek içim rahat etmeyecek ya o arada kaçırdıysak diye Sen hamile misin
Hayırlı olsun canım inşaAllah benimde olurSaten bu testlerde eger pikden sonra siliklesme olduguysa catlamis demekdir 2 ile 3 gün degerlendirdikden sonra testine yapmaya devam edersin istersen emin olmak icin ama iliskiye girmebe gerek yokdur bende öyle oldu evet cnm hamileyin 1 hafta önce ögrendim
Sagol cnm insallah olur sen fazla kafana takma olursa olur de gec ozaman emin ol tutar o ayHayırlı olsun canım inşaAllah benimde olur
Sabah sabah ağzından bal damlıyor inşaAllah kuzumSagol cnm insallah olur sen fazla kafana takma olursa olur de gec ozaman emin ol tutar o ay
Yaa öyle mi hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin tamam canım sağol inşaAllah benimde olurCanım eşinde problem yoksa hergün bence. ilk hamileliğimde de pikten sonra 3 gün üst üste olmuştu bu ay ikinci için tekrar ovu testi kullandım pik olduktan sonra 3 gün üst üste değerlendirdik. Gebelik testi yaptım pozitif pazartesi kan vercem inşallahBirde hamile kalcam diye düşünme tadını çıkar bu ay ben hiç takmadım çok rahattım hatta olduğunu görünce şok oldum hiç beklemiyordum
Pik den kaç hafta sonra hamilelik testi yaptınCanım eşinde problem yoksa hergün bence. ilk hamileliğimde de pikten sonra 3 gün üst üste olmuştu bu ay ikinci için tekrar ovu testi kullandım pik olduktan sonra 3 gün üst üste değerlendirdik. Gebelik testi yaptım pozitif pazartesi kan vercem inşallahBirde hamile kalcam diye düşünme tadını çıkar bu ay ben hiç takmadım çok rahattım hatta olduğunu görünce şok oldum hiç beklemiyordum
Çatlamış mı artık yumurtaCanım eşinde problem yoksa hergün bence. ilk hamileliğimde de pikten sonra 3 gün üst üste olmuştu bu ay ikinci için tekrar ovu testi kullandım pik olduktan sonra 3 gün üst üste değerlendirdik. Gebelik testi yaptım pozitif pazartesi kan vercem inşallahBirde hamile kalcam diye düşünme tadını çıkar bu ay ben hiç takmadım çok rahattım hatta olduğunu görünce şok oldum hiç beklemiyordum
13. Gün yaptım çok silikti 15. Gün baya belirginleştiPik den kaç hafta sonra hamilelik testi yaptın
Evet canımÇatlamış mı artık yumurtaEki Görüntüle 2702801
Hadi bakalım bende iki hafta sonra adet olmazsam yaparm o zaman13. Gün yaptım çok silikti 15. Gün baya belirginleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?