Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben anlamam kiKuzum sende bakar mısın
Aaa peki bu ay test uyguluyor musunuzİkinci çizgisinde birinci kadar köyü olması gerekiyor diye biliyorum . Bende pkoyum.gecen ay yaptım hep silik çıktı ne pik gördüm ne de tek çizgi
Tamam kuzumBen anlamam ki![]()
Evet bu ayda deniycem bakalım.bgun ilk gunumde bayaaa bayaa uzun süren bir adetten sonra başladım bakalimAaa peki bu ay test uyguluyor musunuz
Sperm testimi yaptirdinizAllah razı olsun inşallah hepimiz güzel haberler alırız bende eşimde test yaptırdık bi sıkıntı çıkmadı rahim filmi çekildim temizdi bu ay klomen.kullandim.bakalim nasip.daha vakti var demek ki
Bu şekilde koyu olması gerekiyor. Bende yeni yeni kullanmaya başladımBakar mısınız
Aynen bi sıkıntı yoktuSperm testimi yaptirdiniz
Nerde nasil yaptirdinizAynen
Aynen bi sıkıntı yoktu
Ikisi yumurtlama en alttaki çatlama canimMerhaba adetim yeni bitti 3 gündür ovülasyon kullanıyorum pazar pazartesi daha bi koyu gibiydi bugün silik mi bana mı öyle geldi
Özelde yaptırdık eşime bi kap verdi içine sperm doldurulacak diye 1 saate çıkmıştıNerde nasil yaptirdiniz
bu ovülasyon testinin markasını öğrenebilirmiyim?Bu şekilde koyu olması gerekiyor. Bende yeni yeni kullanmaya başladım
Laboquick markabu ovülasyon testinin markasını öğrenebilirmiyim?
Bende de aynı durum var canım eşim test yaptırdı bi sıkıntı yok bende gittim rahim filmi de çekildi bi sıkıntı yok iki üç ay daha deneyin olmazsa klomen başlayalım dedi doktor merak ettim siz kaçıncı ayda klomene başladınız 11 aydır deniyoruz olmadı klomen tedavisi için gitmelimiyim biraz daha deneyip beklemelimiyiz bir sorun da olmayınca açıkçası tedaviye hemen başlamak istemedim ancak 11 ay oldu olmadıAllah razı olsun inşallah hepimiz güzel haberler alırız bende eşimde test yaptırdık bi sıkıntı çıkmadı rahim filmi çekildim temizdi bu ay klomen.kullandim.bakalim nasip.daha vakti var demek ki
Ne güzelMerhaba ben testle hamile kalmistim bildigim seyler ilk idrarla testyapilma 2 saat once sivi alimi durmali ben saatimi 13.00 kuruyordum sivi alimini kes diye bn hic birsey yiyip icmiyordum saat 15.30 test yap diye kuruyordum test yapiyordum 15.45 teste bak diye alarm kuruyordum iki cizgi ayni renk yada daha koyu olmasi gerek koyu gunlerde 3 gun iliski bir gun ara seklinde bunlara uyarak hamile kalmistim