• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi

Bakar mısınız

Eklentiler

• 91020045-E13F-4048-A2D7-A2C903596CCC.webp
    91020045-E13F-4048-A2D7-A2C903596CCC.webp
    73,3 KB · Görüntüleme: 27
İkinci çizgisinde birinci kadar köyü olması gerekiyor diye biliyorum . Bende pkoyum.gecen ay yaptım hep silik çıktı ne pik gördüm ne de tek çizgi

Allah razı olsun inşallah hepimiz güzel haberler alırız bende eşimde test yaptırdık bi sıkıntı çıkmadı rahim filmi çekildim temizdi bu ay klomen.kullandim.bakalim nasip.daha vakti var demek ki
Sperm testimi yaptirdiniz

İnstda birgebeningünlüğü hesabı var onu takip edin , youtubeda videoları var izlerseniz öğrenebilirsiniz takibi rahatça Allah bir an önce nasip etsin 🙏🏼😍

Allah razı olsun inşallah hepimiz güzel haberler alırız bende eşimde test yaptırdık bi sıkıntı çıkmadı rahim filmi çekildim temizdi bu ay klomen.kullandim.bakalim nasip.daha vakti var demek ki
Bende de aynı durum var canım eşim test yaptırdı bi sıkıntı yok bende gittim rahim filmi de çekildi bi sıkıntı yok iki üç ay daha deneyin olmazsa klomen başlayalım dedi doktor merak ettim siz kaçıncı ayda klomene başladınız 11 aydır deniyoruz olmadı klomen tedavisi için gitmelimiyim biraz daha deneyip beklemelimiyiz bir sorun da olmayınca açıkçası tedaviye hemen başlamak istemedim ancak 11 ay oldu olmadı 🥺

Merhaba ben testle hamile kalmistim bildigim seyler ilk idrarla testyapilma 2 saat once sivi alimi durmali ben saatimi 13.00 kuruyordum sivi alimini kes diye bn hic birsey yiyip icmiyordum saat 15.30 test yap diye kuruyordum test yapiyordum 15.45 teste bak diye alarm kuruyordum iki cizgi ayni renk yada daha koyu olmasi gerek koyu gunlerde 3 gun iliski bir gun ara seklinde bunlara uyarak hamile kalmistim

Merhaba ben testle hamile kalmistim bildigim seyler ilk idrarla testyapilma 2 saat once sivi alimi durmali ben saatimi 13.00 kuruyordum sivi alimini kes diye bn hic birsey yiyip icmiyordum saat 15.30 test yap diye kuruyordum test yapiyordum 15.45 teste bak diye alarm kuruyordum iki cizgi ayni renk yada daha koyu olmasi gerek koyu gunlerde 3 gun iliski bir gun ara seklinde bunlara uyarak hamile kalmistim
Ne güzel 🥰🥰kaç ay ovulasyon testi yaptınız merak ettim ovulasyon testiyle deneyerek 4. Negatif sonucum 🥺

Back
X