Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk idrarı önermiyorlar ama ya siz öyle mi yatınız acabaSize tavsiyem sabah ilk idrarla yapın.Ozaman zaten sıvı almamış olursunuz.Gunde bir defa yeterli olur.Ayni saatte yapmaya dikkat edin.Uzerine tarihleri yazın.Adet bitiminde başlayın.Koyulasmaya başlayınca yumurtlama başlamış demektir.Her ikiside kırmızı olunca pik yapmış demektir değerlendirin.Sonrasinda açılmaya başlar buda çatlamış demektir.Doktorların tavsiye ettiği gun aşırı ilişki.Kolay gelsin
Tamam kuzum sen hamile kaldın mı acabaBen düzenli kullanmad9m ama burda kullananların yazdıklarını okumuştum hergun aynı saatte yapılmalı yapmadan 2 3 saat önce sıvı alınmamalı pik yaklaştığı zaman günde iki defa yaapilmali diye biliyorum inşallah yanlış bilgi vermedim
YokTamam kuzum sen hamile kaldın mı acaba
Ya üzüldüm sizin adınıza Allah bi an önce kucağınıza çocuk versin inşallah bende çok korkuyorum pco var
Allah razı olsun inşallah hepimiz güzel haberler alırız bende eşimde test yaptırdık bi sıkıntı çıkmadı rahim filmi çekildim temizdi bu ay klomen.kullandim.bakalim nasip.daha vakti var demek kiYa üzüldüm sizin adınıza Allah bi an önce kucağınıza çocuk versin inşallah bende çok korkuyorum pco var
Kaç gün var adetinizeAllah razı olsun inşallah hepimiz güzel haberler alırız bende eşimde test yaptırdık bi sıkıntı çıkmadı rahim filmi çekildim temizdi bu ay klomen.kullandim.bakalim nasip.daha vakti var demek ki
Ewet ben öyle yaptım yapmaya da devam ediyorumİlk idrarı önermiyorlar ama ya siz öyle mi yatınız acaba
Bana yardımcı olur musunuzEwet ben öyle yaptım yapmaya da devam ediyorum
Resimlerini atsam bakar mısınız ilerleyen zamanlardaEwet ben öyle yaptım yapmaya da devam ediyorum
Ara ara koyuluk gördükçe atarsanız yorum yapilirResimlerini atsam bakar mısınız ilerleyen zamanlarda
Olsun inanın bu bebek için beklediğiniz son 10 gün olsun inşallahkoca bi 10 gün var![]()
Olur atin yardımcı olmaya çalışırım tabikiResimlerini atsam bakar mısınız ilerleyen zamanlarda
Ay çok teşekkür ederim yarın başkayacam inşallahOlur atin yardımcı olmaya çalışırım tabiki ☺
Ayy inşallahOlsun inanın bu bebek için beklediğiniz son 10 gün olsun inşallah
Merhaba adetim yeni bitti 3 gündür ovülasyon kullanıyorum pazar pazartesi daha bi koyu gibiydi bugün silik mi bana mı öyle geldiOlur atin yardımcı olmaya çalışırım tabiki ☺
Kuzum sende bakar mısınAyy inşallah