• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi

ayse2325

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2020
2.614
2.373
83
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var ilk defa kullanıcam Allah rızası için yardım eder misiniz dikkat etmem gerekenler saat kaçta yapmam lazım sıvı tüketimim nasıl olmalı ve günde kaç kez yapmalıyım

Ben düzenli kullanmad9m ama burda kullananların yazdıklarını okumuştum hergun aynı saatte yapılmalı yapmadan 2 3 saat önce sıvı alınmamalı pik yaklaştığı zaman günde iki defa yaapilmali diye biliyorum inşallah yanlış bilgi vermedim

Size tavsiyem sabah ilk idrarla yapın.Ozaman zaten sıvı almamış olursunuz.Gunde bir defa yeterli olur.Ayni saatte yapmaya dikkat edin.Uzerine tarihleri yazın.Adet bitiminde başlayın.Koyulasmaya başlayınca yumurtlama başlamış demektir.Her ikiside kırmızı olunca pik yapmış demektir değerlendirin.Sonrasinda açılmaya başlar buda çatlamış demektir.Doktorların tavsiye ettiği gun aşırı ilişki.Kolay gelsin

Size tavsiyem sabah ilk idrarla yapın.Ozaman zaten sıvı almamış olursunuz.Gunde bir defa yeterli olur.Ayni saatte yapmaya dikkat edin.Uzerine tarihleri yazın.Adet bitiminde başlayın.Koyulasmaya başlayınca yumurtlama başlamış demektir.Her ikiside kırmızı olunca pik yapmış demektir değerlendirin.Sonrasinda açılmaya başlar buda çatlamış demektir.Doktorların tavsiye ettiği gun aşırı ilişki.Kolay gelsin
İlk idrarı önermiyorlar ama ya siz öyle mi yatınız acaba

Ben düzenli kullanmad9m ama burda kullananların yazdıklarını okumuştum hergun aynı saatte yapılmalı yapmadan 2 3 saat önce sıvı alınmamalı pik yaklaştığı zaman günde iki defa yaapilmali diye biliyorum inşallah yanlış bilgi vermedim
Tamam kuzum sen hamile kaldın mı acaba

Ya üzüldüm sizin adınıza Allah bi an önce kucağınıza çocuk versin inşallah bende çok korkuyorum pco var
Allah razı olsun inşallah hepimiz güzel haberler alırız bende eşimde test yaptırdık bi sıkıntı çıkmadı rahim filmi çekildim temizdi bu ay klomen.kullandim.bakalim nasip.daha vakti var demek ki

Olur atin yardımcı olmaya çalışırım tabiki ☺
Merhaba adetim yeni bitti 3 gündür ovülasyon kullanıyorum pazar pazartesi daha bi koyu gibiydi bugün silik mi bana mı öyle geldi

Eklentiler

• 221C1613-634D-4CA5-B0E7-90FFDA293012.webp
    221C1613-634D-4CA5-B0E7-90FFDA293012.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 27
Back
X