Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ovulasyon testı hep cıft cızgı cıkar. aynı koyuluktadan kastın hıc koyulasma olmuyor mu ? yumurta catlamadan 1 gun kadar once en koyu halıne gelecek sonra yumurta catladıgında tekrar silik pembe cıkacak. eger ıkısı de kopkoyu ıse uzun zamandır bu hormonda dengesızlık kist catlamayan yumurta vs demek... sorunuzu net acıklamadıgınız ıcın bu kadar yardımcı olabılıyorumMerhabalar ovülasyon testim hep aynı koyuluşta çift çizgi sebebini öğrenebilir miyim ? Bu durumu yaşayan var mı ?
Pik olmamış daha yapmaya devam edinGeçen ay normal 3 gün sürdü ve çatladı ama bu ay böyle anlamadım
Teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz içinPik olmamış daha yapmaya devam edin
Prolaktinden kaynaklı yumurta tembelliği vardı tedavi sonrasında bu sorun çözüldü geçen ay çok güzel yumurtlamayı gördüm fakat bu ay bitkisel macun kullandım düzenli olmadı kist olabilir mi düşündüm virüsten dolayı doktorada gidemiyorum ...Sanirim yumurtalarda bi sorun var benimkide boyle belli belirsizdi sonradan yumurta yetersizligim oldugunu ogrendim
Ben ikinci tedavimi oldum ilk defada piki gordum ama madem sizde tedavi gordunuz bence bi doktora gorunmekte fayda varProlaktinden kaynaklı yumurta tembelliği vardı tedavi sonrasında bu sorun çözüldü geçen ay çok güzel yumurtlamayı gördüm fakat bu ay bitkisel macun kullandım düzenli olmadı kist olabilir mi düşündüm virüsten dolayı doktorada gidemiyorum ...
Merhaba bende pcoluyum macun bende kullandım bu ay yumurtlamam hala daha olmadı bende kist yaptığını düşünüyorum siz şuan ne durumdasınızProlaktinden kaynaklı yumurta tembelliği vardı tedavi sonrasında bu sorun çözüldü geçen ay çok güzel yumurtlamayı gördüm fakat bu ay bitkisel macun kullandım düzenli olmadı kist olabilir mi düşündüm virüsten dolayı doktorada gidemiyorum ...
Merhaba bende pcoluyum macun bende kullandım bu ay yumurtlamam hala daha olmadı bende kist yaptığını düşünüyorum siz şuan ne durumdasınız
Merhabalar kusura bakmayın geç gördüm mesajınızı ben bu mesajdan 2 3 gün sonra yumurtlamayı ve çatlamayı gördüm .... Macunu ben 3 aydır kullanıyorum hiç bir zaman kist olmadı ve adetim günün gününe oldu benim ovülasyon testim ilk defa bu kadar uzun bir süre aynı kötülükte çıktığı için şüphelenmiştimondan kist olabileceğini düşünmüştüm hatta şuan adetime bir gün kala yine ovülasyon testi yaptım iki çizgi de koyu çıktı belki ikinci kez yumurtlama bile olabilir ....Siz bol su ve yürüyüş yada evde spor yapıyor musunuz macun üzerinde çok etkili ben bol su tükettim yürüyüş yapamadım ama evde elimden geldiğince Leslie yaptım sizde macunu kullanırken muhakkak deneyin kist oluşumunu önlemiş olursunuz ....Merhaba bende pcoluyum macun bende kullandım bu ay yumurtlamam hala daha olmadı bende kist yaptığını düşünüyorum siz şuan ne durumdasınız
Hamike olabilirsiniz test yapın bence benim hala yumurtlama olmadı malesef suda içmiştim spor hariç bıraktım macunu zaten çok az kaldı bende işe yaramadıMesela adete 1 gün kala ovülasyon testim böyle çıktı.
bilmiyorum belki bünyeden bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir ... Mesela ben doktor tedavisi sırasında da kullanmıştım doktor 1 yumurta gelişmesini beklerken birden çok yumurta gelişmişti doktor şaşırmıştı ... Ben faydasını gördüm. Sizin herhangi Bir probleminiz var mi ?Hamike olabilirsiniz test yapın bence benim hala yumurtlama olmadı malesef suda içmiştim spor hariç bıraktım macunu zaten çok az kaldı bende işe yaramadı
Pcoluyum ben o yüzden adet düzensizliği yaşıyorum son 3 aydır düzenliydi macundan sonra yine bozuldu düzenimbilmiyorum belki bünyeden bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir ... Mesela ben doktor tedavisi sırasında da kullanmıştım doktor 1 yumurta gelişmesini beklerken birden çok yumurta gelişmişti doktor şaşırmıştı ... Ben faydasını gördüm. Sizin herhangi Bir probleminiz var mi ?
Merhaba bende de prolaktin çok yüksekti yaklaşık 3 aydır Dostinex kullanıyorum, prolaktin düştü fakat 2 aydır yumurta yokBende sadece prolaktin yüksekliği ve çok hafif yumurta tembelliği vardı adetim düzenliydi evlendikten sonra bozuldu ilaç tedavisi gördüm herşey normale döndü adet düzene girdi ve yumurtlama 3 aydır takipte düzenli olarak oldu macunu ben prolaktin dengede kalsın yükselmesin diye kullanıyorum
İnstagramdan araştırın C life diye bir macun çok faydasını gören var ama kişiden kişiye değişiyor araştırıp sorun ilgilenip cevap veriyorlarMerhaba bende de prolaktin çok yüksekti yaklaşık 3 aydır Dostinex kullanıyorum, prolaktin düştü fakat 2 aydır yumurta yokmacun dediğiniz ne acaba araştırıp denemek istiyorum. Zaten denemediğimiz şey yok çok şükür
![]()
Merhaba gebelik testi yaptınız mıMesela adete 1 gün kala ovülasyon testim böyle çıktı.
Evet yaptım pozitif çıktı fakat karantinada olduğum için kan veremedimMerhaba gebelik testi yaptınız mı