- 22 Temmuz 2020
- 137
- 41
- 18
- 28
- Konu Sahibi Azragulcan
Ovülasyon testi kullanıp hamile kalanlar varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok var canım, kullan.Ovülasyon testi kullanıp hamile kalanlar varmı
Denicem inşallahçok var canım, kullan.
Çok kullanıpta hamile olan olduOvülasyon testi kullanıp hamile kalanlar varmı
Ben İnternetten takip ediyorum ama testide denemek istiyorumÇok kullanıpta hamile olan oldu
İlk kez denedim pikten sonra değerlendirdim 3 günü adetten 3 gün önce test negatifti adet günüm geçerse test yapçam yenidenOvülasyon testi kullanıp hamile kalanlar varmı
Nerden aldınız acaba testiİlk kez denedim pikten sonra değerlendirdim 3 günü adetten 3 gün önce test negatifti adet günüm geçerse test yapçam yeniden
Fiyatları ne kadarEczaneden miratech diye 5 li paket almıştım adetin 10.günü başladım 13.gün koyu kırmızıydı 2 çizgide ve 14.gün daha az koyuydu bakam sonuç ne olacak
Tm teşekkürler36 tl ye aldım gebelik testiyle birlikte
Dene canım belki vesile olur inşallahBen İnternetten takip ediyorum ama testide denemek istiyorum
Amin inşallahDene canım belki vesile olur inşallah![]()
Canım sık sık ilişki sperm sayısını düşürür 1 gün arayla devam etSık sık birliktelik yasaniyosa ovulasyon testine gerek varmi..
Ya kuzum ben takip programi kullaniyorum..dun bugun ve yarin en yuksek ihtimaller..o yuzden sık sık olunsami diye dusunmustum..Canım sık sık ilişki sperm sayısını düşürür 1 gün arayla devam et
Yumurtlama zamanı her döngüde sabit kalmıyor malesef yumurta takibini yap kaçırdığın günler olduğunu görürsünYa kuzum ben takip programi kullaniyorum..dun bugun ve yarin en yuksek ihtimaller..o yuzden sık sık olunsami diye dusunmustum..
Bu ay gecti sanirim..onumuzdeki adete kullanicam..Yumurtlama zamanı her döngüde sabit kalmıyor malesef yumurta takibini yap kaçırdığın günler olduğunu görürsün
1 defalık ilişki 24 saat kalıyor içinde o yüzden 1 arayla devam canmYa kuzum ben takip programi kullaniyorum..dun bugun ve yarin en yuksek ihtimaller..o yuzden sık sık olunsami diye dusunmustum..
Ok canim tesekkur ederim..1 defalık ilişki 24 saat kalıyor içinde o yüzden 1 arayla devam canm![]()