Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ncsmtn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2020
988
269
33
33
Kızlar merhaba ovulasyon testi yaptım daha dört gün var adetime çift çizgi biri silik hiç çıkmaması gerekmiyor muydu YumurTlmaa hala devam eder mi?

Eklentiler

• 141E1012-A389-4DC2-A563-370EB4739448.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar merhaba ovulasyon testi yaptım daha dört gün var adetime çift çizgi biri silik hiç çıkmaması gerekmiyor muydu YumurTlmaa hala devam eder mi? Eki Görüntüle 2665754
Yumurtlama döneminde değilsiniz diyor zaten 4 gün kalmış bata. Her zaman çift çizgi çıkıyor lh kitinde ikisi de koyulaşınca yumurtlama dönemi oluyor

Hayr canım bu gebelik testi gibi değil iki çizgi hep olur silik, önemli olan koyu olması ve ardından çatlaması gerisinde olan silik çizgi önemli değil

Hmm ilk yaptığım başladığım zaman tek çizgi vardı bende sasırdım bilmediğim icin size sorayım dedim

tutsaydı ikisi de koyu olurdu diye düşündüm öyle bisey okumuştum

Yani her zaman çıkmaz mı on gün de falan
Ovulasyon testinle kesin çıksaydı gebelik testi ne işe yarardı yani onu düşünüp kafanı karıştırma boşuna gecikmen olursa gebelik testi al

Ovulasyon testinle kesin çıksaydı gebelik testi ne işe yarardı yani onu düşünüp kafanı karıştırma boşuna gecikmen olursa gebelik testi al
Dogru dedim canm nasıl da içim rahatladı :))bakalım bir hafta beklerm gecikirse gecikmezse artık bi dahaki aya

Dogru dedim canm nasıl da içim rahatladı :))bakalım bir hafta beklerm gecikirse gecikmezse artık bi dahaki aya
Çok zor beklemesi insan hemen olsun istiyo ama yapck bşy yok stres yapma sadece gerisi gelir merak etme

Aslında iki ay oldu deneyeli
Ama bi sorun olmasa hemen olurdu düşüncesi var

Aslında iki ay oldu deneyeli
Ama bi sorun olmasa hemen olurdu düşüncesi var
Yok artık eskisi gibi değil. Çok erken üstelik bir yıla kadar olmaması normal karşılanıyor ama yine de doktora git muayene ol hormon tetkiklerini yaptır, eşine sperm testi yapılsın mutlaka. Garantiye al işini biz çok zaman kaybettik sperm sayısı azmış mesela hayırlısı canım hakkında

Sizin spermmiydi sorun sonra hamile kaldın sanırım hayırlı olsun

Kızlar benim geçen ay kimyasal oldu bu ay 19. Gün yumurtlama 20 gün çatlama oldu . Catlamadan sonra 6 . Gün ovulasyonda koyulaşma başladı ovulasyondan sonra 8. Gün baya köyü oldu eşit renk oldu ama gebelik testi hiç bı şey çıkmadı bugün yapamadan sonra 9. Gün ve halla gebelik testi negatif ovulasyon testide siliklesti ikinci yumurtlamami oldu acaba

Eklentiler

• IMG_20200722_151008.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20200722_150955.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 38
Olabilir bekle biraz daha olmadı gebelik testi yap bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…