Çıkıyor canm lh vucuttta her zaman olan bir hormon bunun pozitif olması için aynı koyulukta olması gerekKızlar merhaba ovulasyon testi yaptım daha dört gün var adetime çift çizgi biri silik hiç çıkmaması gerekmiyor muydu YumurTlmaa hala devam eder mi? Eki Görüntüle 2665754
Yumurtlama döneminde değilsiniz diyor zaten 4 gün kalmış bata. Her zaman çift çizgi çıkıyor lh kitinde ikisi de koyulaşınca yumurtlama dönemi oluyorKızlar merhaba ovulasyon testi yaptım daha dört gün var adetime çift çizgi biri silik hiç çıkmaması gerekmiyor muydu YumurTlmaa hala devam eder mi? Eki Görüntüle 2665754
O garanti değil zaten bu şekilde değil iki çizgi kopkoyu çıkınca şüphe ediliyor kesin bir yöntem değil.ovulasyon testinde gebe olduğun cıkıyo diye
Bata ne demekYumurtlama döneminde değilsiniz diyor zaten 4 gün kalmış bata. Her zaman çift çizgi çıkıyor lh kitinde ikisi de koyulaşınca yumurtlama dönemi oluyor
Yani her zaman çıkmaz mı on gün de falanO garanti değil zaten bu şekilde değil iki çizgi kopkoyu çıkınca şüphe ediliyor kesin bir yöntem değil.
Beklenen Adet Tarihi kısaltması batBata ne demek
Ovulasyon testinle kesin çıksaydı gebelik testi ne işe yarardı yani onu düşünüp kafanı karıştırma boşuna gecikmen olursa gebelik testi alYani her zaman çıkmaz mı on gün de falan
Dogru dedim canm nasıl da içim rahatladı :))bakalım bir hafta beklerm gecikirse gecikmezse artık bi dahaki ayaOvulasyon testinle kesin çıksaydı gebelik testi ne işe yarardı yani onu düşünüp kafanı karıştırma boşuna gecikmen olursa gebelik testi al
Çok zor beklemesi insan hemen olsun istiyo ama yapck bşy yok stres yapma sadece gerisi gelir merak etmeDogru dedim canm nasıl da içim rahatladı :))bakalım bir hafta beklerm gecikirse gecikmezse artık bi dahaki aya
Yok artık eskisi gibi değil. Çok erken üstelik bir yıla kadar olmaması normal karşılanıyor ama yine de doktora git muayene ol hormon tetkiklerini yaptır, eşine sperm testi yapılsın mutlaka. Garantiye al işini biz çok zaman kaybettik sperm sayısı azmış mesela hayırlısı canım hakkındaAslında iki ay oldu deneyeli
Ama bi sorun olmasa hemen olurdu düşüncesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?