• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

KubraO

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2019
31
19
3
30
arkadaşlar merhaba acil yardım gerekiyor ilk kez ovülasyon testi yapıyorum ve bugün 3 tane test yaptım normalde günde 1 tane yapmam gerektiğini biliyorum. ama testin renkleri birbirine karıştı yani önceki günler böyle olmuyordu şimdi mosmor karıştı renkler anlayamadım neden böyle. bir diğer sorum ise atıyorum bu ay yumurtlama olmazsa adet olduğumda da test yapmaya devam edecek miyim. Çok teşekkür ederim şimdiden 🤲🌿

İdrarı fazla damlattıysanız karışır. Adete kadar yapın yumurtlama olmazsa adetten sonra tekrar başlayın

arkadaşlar merhaba acil yardım gerekiyor ilk kez ovülasyon testi yapıyorum ve bugün 3 tane test yaptım normalde günde 1 tane yapmam gerektiğini biliyorum. ama testin renkleri birbirine karıştı yani önceki günler böyle olmuyordu şimdi mosmor karıştı renkler anlayamadım neden böyle. bir diğer sorum ise atıyorum bu ay yumurtlama olmazsa adet olduğumda da test yapmaya devam edecek miyim. Çok teşekkür ederim şimdiden 🤲🌿
adette yapmana gerek yok testleri de göremiyoruz şu an

Back