Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon testi
- Konu Sahibi Izmirxd
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ovulasyon ovuslasyontesti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Adet biter bitmez yumurtlamasi olup hamile kalanlar çok fazlaArkadaşlar merhaba reglm bittikten 4 gün sonra ovulasyon testi yaptim. T çizgisi belirgin bir şekildeydi. Merak ettiğim şu regl bittikten hemen sonra bu şekilde olurmu? Hiç başına gelen oldumu?
Dosya eklemeye çalışıyorum ama olmuyor mesaj olarak atsam uygun olurmu acabaResmini atarsanız daha net cevap verebiliriz. Eğer adetlerimiz düzenli iseerken yumurtlama goruyo olabilirsiniz.
- 23 Mayıs 2020
- 7.939
- 17.712
- 198
- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
2 3 gün sonra gebelik testi yapsanız aslında . Gebelik de yükselir diyorlar çünkü .Merhabalar adet olmama 10 gün var bugün ovulasyon testim bugün tekrar koyulasmaya başladı nedeni ne olabilir acaba
- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
Sence bu pozitif mi canımMerhabalar adet olmama 10 gün var bugün ovulasyon testim bugün tekrar koyulasmaya başladı nedeni ne olabilir acaba
Eklentiler
- 23 Mayıs 2020
- 7.939
- 17.712
- 198
Bende öyle okudum az önce ama daha çok erken degil mı daha bebek var ise yerleşmesi bile birde hoc yerlesme kanamasi falan da olmadı2 3 gün sonra gebelik testi yapsanız aslında . Gebelik de yükselir diyorlar çünkü .
- 23 Mayıs 2020
- 7.939
- 17.712
- 198
Evet gebelik testi mı senin miSence bu pozitif mi canım
Ovulasyon testi mi o ovulasyon ise pik değil canimSence bu pozitif mi canım
- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
Yerleşme kanaması 3 kadından 1 inde oluyor canım . Herkeste olmuyor . Bide yumurta ne zaman çatladı biliyo musunBende öyle okudum az önce ama daha çok erken degil mı daha bebek var ise yerleşmesi bile birde hoc yerlesme kanamasi falan da olmadı
- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
Ovulasyon testi canım .Evet gebelik testi mı senin mi
Ovulasyon testi mi o ovulasyon ise pik değil canim
- 23 Mayıs 2020
- 7.939
- 17.712
- 198
29u yumurtlama 30 çatlama dediler burdaki arkadaşlar resimdeki gibiydi canımYerleşme kanaması 3 kadından 1 inde oluyor canım . Herkeste olmuyor . Bide yumurta ne zaman çatladı biliyo musun
Eklentiler
- 23 Mayıs 2020
- 7.939
- 17.712
- 198
29u yumurtlama 30 çatlama dediler burdaki arkadaşlar resimdeki gibiydi canım
Eklentiler
- 23 Mayıs 2020
- 7.939
- 17.712
- 198
Daha yumurtlama olmamış canım bence. Benim 29undako koyuluktan sonra bugün de böyle oldu en sondaki bugun yaptığım testOvulasyon testi canım .
Eklentiler
- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
Canım 3 yada 5 gün sonra ilk idrarla gebelik testi yapabilir sin . Ama 2 yumurtan varsa eğer arkadan gelen küçük yumurtalar da büyüyebiliyor muş bu şekilde . Benimde 5 gündür böyle . Yarın pik olur mu bilmiyorumDaha yumurtlama olmamış canım bence. Benim 29undako koyuluktan sonra bugün de böyle oldu en sondaki bugun yaptığım test
Eklentiler
- 23 Mayıs 2020
- 7.939
- 17.712
- 198
Brnimki gibi canim yarın yüksek ihtimalle pik olur senin kaçıncı günün adetin . Kaç günde bir adet oluyorsunCanım 3 yada 5 gün sonra ilk idrarla gebelik testi yapabilir sin . Ama 2 yumurtan varsa eğer arkadan gelen küçük yumurtalar da büyüyebiliyor muş bu şekilde . Benimde 5 gündür böyle . Yarın pik olur mu bilmiyorum
- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
14. Günü bugün canım 29 günde filan adet oluyorum . Ama klomen kullandım bu ay .ilaç biteli 1 hafta oluyor tam bugün . Yarın randevum var yarına kadar çatlar sa diye korkuyorum bendeBrnimki gibi canim yarın yüksek ihtimalle pik olur senin kaçıncı günün adetin . Kaç günde bir adet oluyorsun
- 23 Mayıs 2020
- 7.939
- 17.712
- 198
Himm klomen ile ilgili hiçbir bilgim yok canım yarına kadar çatlamasımi lazım aaa bu çatlama iğnesi mı vurulacaksin yarın o konu dimi bu t bilmiyorum ben bu konuyu14. Günü bugün canım 29 günde filan adet oluyorum . Ama klomen kullandım bu ay .ilaç biteli 1 hafta oluyor tam bugün . Yarın randevum var yarına kadar çatlar sa diye korkuyorum bende
- 23 Mayıs 2020
- 7.939
- 17.712
- 198
Ama ben şöyle hesapladim kendi yumurtlama gününü 28 gunde bir olanlar genelde 14. Gün oluyor yumurta ben 25-26 günde bir oluyorum o yüzden 12_13. Günde olurum diye hesapladım ve doğru oldu.sen 29 günde bir oluyorsan bence 15. Yada 16. Gün olabilir yumurtalma ama tabi bunlar genellemeler ay sonunda adetine yakın yumurtlayan dahi varHimm klomen ile ilgili hiçbir bilgim yok canım yarına kadar çatlamasımi lazım aaa bu çatlama iğnesi mı vurulacaksin yarın o konu dimi bu t bilmiyorum ben bu konuyu
- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
Evet canım eğer yumurta istenilen boyuta geldiyse yumurtalar ki sanırım gelmiş yoksa test koyulaşmaz di bu şekilde . Doktor çatlama iğnesi vuracak . En son geçen yıl kullanmıştım bu klomen i yumurtalar büyümemişti . İnsulin direncim yuksek çıkmıştı 30 kilo verdim tekrar kullandırdı doktorum bu ilacı bakalım büyümüş mü bende merak ediyorumHimm klomen ile ilgili hiçbir bilgim yok canım yarına kadar çatlamasımi lazım aaa bu çatlama iğnesi mı vurulacaksin yarın o konu dimi bu t bilmiyorum ben bu konuyu