• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Izmirxd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2020
46
17
3
28
Arkadaşlar merhaba reglm bittikten 4 gün sonra ovulasyon testi yaptim. T çizgisi belirgin bir şekildeydi. Merak ettiğim şu regl bittikten hemen sonra bu şekilde olurmu? Hiç başına gelen oldumu?

Resmini atarsanız daha net cevap verebiliriz. Eğer adetlerimiz düzenli iseerken yumurtlama goruyo olabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba reglm bittikten 4 gün sonra ovulasyon testi yaptim. T çizgisi belirgin bir şekildeydi. Merak ettiğim şu regl bittikten hemen sonra bu şekilde olurmu? Hiç başına gelen oldumu?
Adet biter bitmez yumurtlamasi olup hamile kalanlar çok fazla

Merhabalar adet olmama 10 gün var bugün ovulasyon testim bugün tekrar koyulasmaya başladı nedeni ne olabilir acaba

Eklentiler

• IMG_20200603_191123.jpg
    IMG_20200603_191123.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 127
Merhabalar adet olmama 10 gün var bugün ovulasyon testim bugün tekrar koyulasmaya başladı nedeni ne olabilir acaba
2 3 gün sonra gebelik testi yapsanız aslında . Gebelik de yükselir diyorlar çünkü .

2 3 gün sonra gebelik testi yapsanız aslında . Gebelik de yükselir diyorlar çünkü .
Bende öyle okudum az önce ama daha çok erken degil mı daha bebek var ise yerleşmesi bile birde hoc yerlesme kanamasi falan da olmadı

Bende öyle okudum az önce ama daha çok erken degil mı daha bebek var ise yerleşmesi bile birde hoc yerlesme kanamasi falan da olmadı
Yerleşme kanaması 3 kadından 1 inde oluyor canım . Herkeste olmuyor . Bide yumurta ne zaman çatladı biliyo musun

Yerleşme kanaması 3 kadından 1 inde oluyor canım . Herkeste olmuyor . Bide yumurta ne zaman çatladı biliyo musun
29u yumurtlama 30 çatlama dediler burdaki arkadaşlar resimdeki gibiydi canım

Eklentiler

• IMG_20200529_182149.jpg
    IMG_20200529_182149.jpg
    84,2 KB · Görüntüleme: 87

Eklentiler

• IMG_20200603_191123.jpg
    IMG_20200603_191123.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 51
Daha yumurtlama olmamış canım bence. Benim 29undako koyuluktan sonra bugün de böyle oldu en sondaki bugun yaptığım test
Canım 3 yada 5 gün sonra ilk idrarla gebelik testi yapabilir sin . Ama 2 yumurtan varsa eğer arkadan gelen küçük yumurtalar da büyüyebiliyor muş bu şekilde . Benimde 5 gündür böyle . Yarın pik olur mu bilmiyorum

Eklentiler

• 20200603_215030.jpg
    20200603_215030.jpg
    124,1 KB · Görüntüleme: 71
Canım 3 yada 5 gün sonra ilk idrarla gebelik testi yapabilir sin . Ama 2 yumurtan varsa eğer arkadan gelen küçük yumurtalar da büyüyebiliyor muş bu şekilde . Benimde 5 gündür böyle . Yarın pik olur mu bilmiyorum
Brnimki gibi canim yarın yüksek ihtimalle pik olur senin kaçıncı günün adetin . Kaç günde bir adet oluyorsun

Brnimki gibi canim yarın yüksek ihtimalle pik olur senin kaçıncı günün adetin . Kaç günde bir adet oluyorsun
14. Günü bugün canım 29 günde filan adet oluyorum . Ama klomen kullandım bu ay .ilaç biteli 1 hafta oluyor tam bugün . Yarın randevum var yarına kadar çatlar sa diye korkuyorum bende

14. Günü bugün canım 29 günde filan adet oluyorum . Ama klomen kullandım bu ay .ilaç biteli 1 hafta oluyor tam bugün . Yarın randevum var yarına kadar çatlar sa diye korkuyorum bende
Himm klomen ile ilgili hiçbir bilgim yok canım yarına kadar çatlamasımi lazım aaa bu çatlama iğnesi mı vurulacaksin yarın o konu dimi bu t bilmiyorum ben bu konuyu

Himm klomen ile ilgili hiçbir bilgim yok canım yarına kadar çatlamasımi lazım aaa bu çatlama iğnesi mı vurulacaksin yarın o konu dimi bu t bilmiyorum ben bu konuyu
Ama ben şöyle hesapladim kendi yumurtlama gününü 28 gunde bir olanlar genelde 14. Gün oluyor yumurta ben 25-26 günde bir oluyorum o yüzden 12_13. Günde olurum diye hesapladım ve doğru oldu.sen 29 günde bir oluyorsan bence 15. Yada 16. Gün olabilir yumurtalma ama tabi bunlar genellemeler ay sonunda adetine yakın yumurtlayan dahi var

Evet canım eğer yumurta istenilen boyuta geldiyse yumurtalar ki sanırım gelmiş yoksa test koyulaşmaz di bu şekilde . Doktor çatlama iğnesi vuracak . En son geçen yıl kullanmıştım bu klomen i yumurtalar büyümemişti . İnsulin direncim yuksek çıkmıştı 30 kilo verdim tekrar kullandırdı doktorum bu ilacı bakalım büyümüş mü bende merak ediyorum

Back