Siliklesene kadar ilişkiye devam mi etmeliyim yani.tam köyü olduğunda yumurtlama oluyor
Catlamayi görüp o koyuluk azalınca siliklesirse oğün ve sonrası iki günü daha degerlendircen
Siliklesene kadar ilişkiye devam mi etmeliyim yani.
Henüz yumurtlama olmamış.Kızlar bakarmısınız testime acaba 19u yumurtlama günü müydü
19 yumurtaBu daha iyi görüntü İçin lütfen yardım
Gerçekten mi canım ben değerlendirdim ama 2 günüde inşallah Rabbim19 yumurta
20 çatlama olmuş
Çatlama günü ve sonraki iki günü de değerlendir canimGerçekten mi canım ben değerlendirdim ama 2 günüde inşallah Rabbim
Sonrada 16 gün sabretmek ümidiyle bekle sabah ilk idrar la gebelik tesi yap hadi hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallahGerçekten mi canım ben değerlendirdim ama 2 günüde inşallah Rabbim
Tamam inşallah canım benim bende pco var 4 yıldır uğraşıyoruz tüp bebek falan derken sonuç almaya çabalıyoruzÇatlama günü ve sonraki iki günü de değerlendir canim
Bende de ileri derecede polikistik over ve bnde cabaliyorm bende sa bekleme asamasjna geçtimTamam inşallah canım benim bende pco var 4 yıldır uğraşıyoruz tüp bebek falan derken sonuç almaya çabalıyoruz
Sa ne demek canımBende de ileri derecede polikistik over ve bnde cabaliyorm bende sa bekleme asamasjna geçtim
Sa ne demek canım
Sa ne demek canım
inşallah canım ama göğüslerim şiş hafif acı var ya hastalancam yada bilmiyorumSonrada 16 gün sabretmek ümidiyle bekle sabah ilk idrar la gebelik tesi yap hadi hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah
Kafana takma strese girme en önemli etken kendi kendne bazen şöyleinşallah canım ama göğüslerim şiş hafif acı var ya hastalancam yada bilmiyorum
inşallah canım ama göğüslerim şiş hafif acı var ya hastalancam yada bilmiyorum
Nitekim öyle oluyor sanki evren bana ben evrene tek kişi savaşıyorum etrafımda herkes hamileKafana takma strese girme en önemli etken kendi kendne bazen şöyle
Ben çok güzel anne olucam benden güze anne olur ben anne olmaya hazırım ben anne olmaya hazırım diye mutlu et kendini kurdukca sitrese girersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?