- 30 Mart 2020
- 4
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi damlanur78
-
T çizgisi yani o silik gördüğün çizgi c çizgisiyle aynı koyulukta yada daha koyu olucak ozaman yumurtlama demek oluyor koyuluktan sonra silinirse çatlama demek oluyor canım yapmaya devam et inşallah nasip olurEki Görüntüle 2634771
Merhabalar ben sizden bir bileği istiyorum ,hayatımda hiç ovulasyon testi yapmadım ilk defa yapıyorum o yüzden pek bileği sahibi değilim sizlerden ricam bana bileği verebilir misiniz yeni evliyim hiç bilgim yok,ben bu testi biraz önce yaptım ve teste çok dikkatli baktığımızda 2.çizgiyi görüyorum sizce yumurtlama günüm gelmiş mi ☺
Evet balım daha varKızlar daha yumurtlamaya var dimiilla tasdik alınca içim rahatlıyor da
Teşekkür ederimEvet balım daha var
Baya net kırmızı yaniÖEki Görüntüle 2634833 ornek olsun diye attim arkadaslar
Rica ederim ne demekBaya net kırmızı yanibelki çok koyulaşmaz gittikçe renk açılır mı diye tedirgin oluyordum teşekkürler
Canım aynı saate ya ve sıvı alımını 1 saat önce kesmelisin. Ayrıca birde gebelik testi yap hamilemisin acabaMerhaba, ben 6 gundur ovulasyon testi yapiyorum ve hepsi koyu cikiyor. Cyclo kullaniyorum bu ilaci kullandigim icin mi hep koyu cikiyor kafam cok karisti.
Bugun yaptigimda da t c ile esit.
Zaten orucluyum canim, hemen hemen ayni saatlerde yapmaya calistim. Birde gebelik testi yaptim negatif cikti. Ama ovulasyon hala cift gosteeiyor.Canım aynı saate ya ve sıvı alımını 1 saat önce kesmelisin. Ayrıca birde gebelik testi yap hamilemisin acaba
Dene ozaman yumurtlama dönemindesindir. Ve testi yapmaya devam et ayrıca t çizgisi silinmesiyle kadar o zaman yumurta çatlamış sayılıyorZaten orucluyum canim, hemen hemen ayni saatlerde yapmaya calistim. Birde gebelik testi yaptim negatif cikti. Ama ovulasyon hala cift gosteeiyor.
10 gun boyunca yaptim ve hep.pozitif cikmasi mantikli gelmiyor. Persembe gunu doktora gidecegim bakalimDene ozaman yumurtlama dönemindesindir. Ve testi yapmaya devam et ayrıca t çizgisi silinmesiyle kadar o zaman yumurta çatlamış sayılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?