• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

damlanur78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
4
1
1
25
3BEFECB0-AF78-4789-9117-B3D9219F7C39.webp

Merhabalar ben sizden bir bileği istiyorum ,hayatımda hiç ovulasyon testi yapmadım ilk defa yapıyorum o yüzden pek bileği sahibi değilim sizlerden ricam bana bileği verebilir misiniz yeni evliyim hiç bilgim yok,ben bu testi biraz önce yaptım ve teste çok dikkatli baktığımızda 2.çizgiyi görüyorum sizce yumurtlama günüm gelmiş mi ☺️

İkiside aynı koyulukta olunca yumurtalama oluyor

Eki Görüntüle 2634771
Merhabalar ben sizden bir bileği istiyorum ,hayatımda hiç ovulasyon testi yapmadım ilk defa yapıyorum o yüzden pek bileği sahibi değilim sizlerden ricam bana bileği verebilir misiniz yeni evliyim hiç bilgim yok,ben bu testi biraz önce yaptım ve teste çok dikkatli baktığımızda 2.çizgiyi görüyorum sizce yumurtlama günüm gelmiş mi ☺
T çizgisi yani o silik gördüğün çizgi c çizgisiyle aynı koyulukta yada daha koyu olucak ozaman yumurtlama demek oluyor koyuluktan sonra silinirse çatlama demek oluyor canım yapmaya devam et inşallah nasip olur 🙏🤗

Baya net kırmızı yani 😀 belki çok koyulaşmaz gittikçe renk açılır mı diye tedirgin oluyordum teşekkürler
Rica ederim ne demek🙂 pik oldugunda T C den koyu olur her zaman (%90),,bazen de ayni koyulukta olur. O zaman degerlendirme yapabilirsiniz. Hatta bi sonraki gunde de. Allah herkese nasip etsin insallah 💙

Yaaaa çoook teşekkür ederim beni aydınlattığınız için 🙏🏻 Bu arada yazdığım yazıya baktım şimdi ben bilgi yazmıştım ama telefon bileği diye çevirmiş kusura bakmayın ☺️

Merhaba, ben 6 gundur ovulasyon testi yapiyorum ve hepsi koyu cikiyor. Cyclo kullaniyorum bu ilaci kullandigim icin mi hep koyu cikiyor kafam cok karisti.
Bugun yaptigimda da t c ile esit.

Eklentiler

• 20200515_171417.webp
    20200515_171417.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar adetim biteli 16. Günüm testleri uzun zamandır bekliyorum kargodan yeni geldi bir gebenin günlüğü instgr takip ediyorum onuda burda keşfettim. Testi yapmadan 1 saat önce sıvı almayın ya sabah 12-16 arası saatleri arasında yapın yada 20-22 arası. Ve neyde başladıysanız onunla devam edin bugün yeni yaptım ve tabi o gelesiyle kadar her gün ilişki yaptım bakalım Allahım dualarımızı kabul etsin tecrübeliler testimi yorumluyabilir 😚

Eklentiler

• ACF6DF77-EAC0-4950-B0F5-DA9DFCE23957.webp
    ACF6DF77-EAC0-4950-B0F5-DA9DFCE23957.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba, ben 6 gundur ovulasyon testi yapiyorum ve hepsi koyu cikiyor. Cyclo kullaniyorum bu ilaci kullandigim icin mi hep koyu cikiyor kafam cok karisti.
Bugun yaptigimda da t c ile esit.
Canım aynı saate ya ve sıvı alımını 1 saat önce kesmelisin. Ayrıca birde gebelik testi yap hamilemisin acaba

Canım aynı saate ya ve sıvı alımını 1 saat önce kesmelisin. Ayrıca birde gebelik testi yap hamilemisin acaba
Zaten orucluyum canim, hemen hemen ayni saatlerde yapmaya calistim. Birde gebelik testi yaptim negatif cikti. Ama ovulasyon hala cift gosteeiyor.

Eklentiler

• 20200519_175014.webp
    20200519_175014.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 37
  • 20200519_174629.webp
    20200519_174629.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 35
Zaten orucluyum canim, hemen hemen ayni saatlerde yapmaya calistim. Birde gebelik testi yaptim negatif cikti. Ama ovulasyon hala cift gosteeiyor.
Dene ozaman yumurtlama dönemindesindir. Ve testi yapmaya devam et ayrıca t çizgisi silinmesiyle kadar o zaman yumurta çatlamış sayılıyor

Merhaba, lh seviyem 13 cikti, progesteron 0.1 cikti e2 de 19 bu durumda yumurta gerceklesmis olamaz dedi doktorum. Testlerin neden surekli pozitif verdigi hakkinda bisey demedi, menopozda cok fazla guvenmemek lazim sanirim bu testlere

Back