• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fatma RV

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
46
20
8
29
Merhaba kızlar , bu ay ilk defa ovulasyon testi yapıyorum ve ilk defa bu kadar koyu yakaladım, bugün reglin 24. günü, sizce bugünü değerlendirmeli miyim, yoksa yarına daha da koyulaşır mi beklemeli miyim 🙈 bir de bir şey daha sorucam dünden beri ev sıcak olduğu halde kendimde ani üşümeler oluyor, ısınamıyorum bir süre, bir de göğüslerimin uçları çok acıyor, aşırı bir hassaslık var , bunlar yumurtlama belirtisi midir

Eklentiler

• IMG_20200509_160923.jpg
    IMG_20200509_160923.jpg
    125,4 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba kızlar , bu ay ilk defa ovulasyon testi yapıyorum ve ilk defa bu kadar koyu yakaladım, bugün reglin 24. günü, sizce bugünü değerlendirmeli miyim, yoksa yarına daha da koyulaşır mi beklemeli miyim 🙈 bir de bir şey daha sorucam dünden beri ev sıcak olduğu halde kendimde ani üşümeler oluyor, ısınamıyorum bir süre, bir de göğüslerimin uçları çok acıyor, aşırı bir hassaslık var , bunlar yumurtlama belirtisi midir
Degerlendir canm gebelikte ola bilir ama bu ay daha önce koyu oldu mu

Hayır canım daha koyu olması lazım

Back