- Konu Sahibi betul_betul
Bir aydır ovulasyon testi yapıyorum ve hergün oldukça koyu çıkıyor böyle birşey yaşayan varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetiniz gecikti miBir aydır ovulasyon testi yapıyorum ve hergün oldukça koyu çıkıyor böyle birşey yaşayan varmı?Eki Görüntüle 2591937
5. Cubukta gordum ben amaBir aydır ovulasyon testi yapıyorum ve hergün oldukça koyu çıkıyor böyle birşey yaşayan varmı?Eki Görüntüle 2591937
Ben de öyleyimBir aydır ovulasyon testi yapıyorum ve hergün oldukça koyu çıkıyor böyle birşey yaşayan varmı?Eki Görüntüle 2591937
Bi erken gebelik testi yapin istersenzBen de öyleyim
Hamile olabilirsn hamile olunca surekli boyle cikar
Reglim biteli 9 gün oldu hiç sanmıyorum hamilelik oldugunu benBi erken gebelik testi yapin istersenz
Siz genede bi yapin bnceReglim biteli 9 gün oldu hiç sanmıyorum hamilelik oldugunu ben
Son reglımı 9 gün geç oldum. 3. Günü kan verdım 1.20 negatıf cıktı. :/Siz genede bi yapin bnce
Anladim ama bnm bildgm surekli cift cizgi cikmasi hamilelik diye biliyrm ilac kullaniyormusnz acaba onunda etkisi olabilirSon reglımı 9 gün geç oldum. 3. Günü kan verdım 1.20 negatıf cıktı. :/
Kullanmıyorum ara sıra folik asit içiyorumAnladim ama bnm bildgm surekli cift cizgi cikmasi hamilelik diye biliyrm ilac kullaniyormusnz acaba onunda etkisi olabilir
Yok değilim adette olmadım doktor söktürücü verdi adeti bekliyorumHamile olabilirsn hamile olunca surekli boyle cikar
Yumurtlamayımı5. Cubukta gordum ben ama
Adet oldunuzmu veya kaç gün bu koyuluk devam ettiBen de öyleyim
Olmadım ufak lekelenme oldu doktorum baktı gebelik yoktu şuan söktürücü alıyorumAdet oldunuzmu veya kaç gün bu koyuluk devam etti
İşte en sonli test dündü. Bugün öglen bakıcam tekrar. Adetime daha 13 gün varAdet oldunuzmu veya kaç gün bu koyuluk devam etti
EvetYumurtlamayımı