- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- 53
- Konu Sahibi Kelebek1122
Test cok mu hassas acabaYaaa çok varmış. Niye o zaman testler öyle çıkıyorki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test cok mu hassas acabaYaaa çok varmış. Niye o zaman testler öyle çıkıyorki![]()
Laboquik değil mi. Bende bundan kullandım. Valla anlamadım gerçekten ya şuanTest cok mu hassas acaba
Canım sen kuruduktan sonra mı fotosunu çekiyorsun yoksa ilk 5-10 dk içinde miBugun de boyle
İlk 5 dk cekıyorum tabı dıgerlerı eskı. En sonuncu ılk 5 dk. Ama dıgerlerının de ılk 5 dk lık hali varCanım sen kuruduktan sonra mı fotosunu çekiyorsun yoksa ilk 5-10 dk içinde mi
Benımkı de laboquıckLaboquick kullanıyorum ben canım 8 aylık evliyim bende.
Adetim 26 ocak ta bitti o gün bugün takip ediyorum
Bugün yakaladım çok şükür o markadan alabilirsin
Bılmıyorum vallaa boşverdım :/ :)Canım lh hormonun yüksek olabilir mi acaba
Canim senin son yaptigin 2 testin pik yapmis. Buyuk ihtimal yarin ki testin siliklesmeye baslicak. Bu gece ve sonraki 3 gunu daha degerlendirİlk 5 dk cekıyorum tabı dıgerlerı eskı. En sonuncu ılk 5 dk. Ama dıgerlerının de ılk 5 dk lık hali var
Bu pik değil miydi 12. GunCanim senin son yaptigin 2 testin pik yapmis. Buyuk ihtimal yarin ki testin siliklesmeye baslicak. Bu gece ve sonraki 3 gunu daha degerlendir
Hayir canim degil.Bu pik değil miydi 12. Gun
Aa tamam tesekkur ederıımHayir canim degil.
Baskalarinin ki boyle ciksa pik derdim ama senin ki degil.
Senin testlerin ayni benimkiler gibi ilerlemis.
O yuzden bi fikir olustu testlerinle ilgili
Senin t cizgisi ilk once ciktigi zaman ki testlerin pik yapmis yani 14 15. Gunler.
Rica edrim canim.Aa tamam tesekkur ederıım![]()
AmiinRica edrim canim.
Rabbim gonlune gore versin insAllah
Sen her günü değerlendir benceİlk 5 dk cekıyorum tabı dıgerlerı eskı. En sonuncu ılk 5 dk. Ama dıgerlerının de ılk 5 dk lık hali var
Merhaba ovulasyon testi marka onerir misiniz ve yumurtlama dönemlerinde ne yapmalıyım hicbir bilgim yok yeni evliyim