• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kelebek1122

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
966
403
53
Merhaba ovulasyon testi marka onerir misiniz ve yumurtlama dönemlerinde ne yapmalıyım hicbir bilgim yok yeni evliyim

Merhaba ovulasyon testi marka onerir misiniz ve yumurtlama dönemlerinde ne yapmalıyım hicbir bilgim yok yeni evliyim
Çevremde bir kaç arkadaşım Laboquick ile hamile kaldığı için bende o markayı aldım bu ay takip edicem bende yeni evliyim. Forumda da memnun olan çok okudum hem ekonomik. Fakat kimileri kaset tipi olanları öneriyor innovita filanda alabilirsiniz.
İlk deneme ayınızda adet bitimi başlayın hergün öğleden sonra aynı saatte olmasına özen göstererek yapın. Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesin. C ve t çizgisi var c her zaman koyu çıkar. T çizgisi c çizgisinden koyu veya aynı tonda olduğunda yumurtluyorsunuz demek o gün ilişki yaşayın ertesi gün testi tekrarlayın t silikleşirse yumurta çatlamış oluyor 3 gün daha değerlendirin.
Bazen yumurtlama 2 günde sürebilir

Çevremde bir kaç arkadaşım Laboquick ile hamile kaldığı için bende o markayı aldım bu ay takip edicem bende yeni evliyim. Forumda da memnun olan çok okudum hem ekonomik. Fakat kimileri kaset tipi olanları öneriyor innovita filanda alabilirsiniz.
İlk deneme ayınızda adet bitimi başlayın hergün öğleden sonra aynı saatte olmasına özen göstererek yapın. Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesin. C ve t çizgisi var c her zaman koyu çıkar. T çizgisi c çizgisinden koyu veya aynı tonda olduğunda yumurtluyorsunuz demek o gün ilişki yaşayın ertesi gün testi tekrarlayın t silikleşirse yumurta çatlamış oluyor 3 gün daha değerlendirin.
Bazen yumurtlama 2 günde sürebilir
Peki sonrasında hiç ilişkiye girmemek mi gerekiyor yumurtlama döneminden sonra

Merhaba kızlar, bir önceki ay doktor kontrolünde klomen kullandım. Bir yumurtam fazla büyüdü ve çatlamayarak folikül kistine dönüştü. Bu ay doktorum folikül gitmediği için klomen vermedi, ancak 2 günde bir ilişkiye devam etmemiz gerektiğini söyledi. Regli’nin 12. günü ovulasyon testi yaptım ve çift koyu çizgiyi gördüm. 1 gün sonra tekrar ovulasyon testi yaptığımda ikinci çizginin silik çıktığını gördüm. 1 gün sonra da çok yoğun bir kasık ağrısı yaşadım ve ertesi gün doktoruma gittim. Kontrolde kist tamamen gitmişti ve tüplere yakın 2 yumurtam olduğunu söyledi doktorum. Klomensiz Hamile kalabilirsin belki dedi. Bat’a 8 günüm var ve 2-3 gebelik ve erken gebelik testi yaptım, ancak sonuç hep negatif çıktı. Doktor kontrolüne gitmeden önce art arda çift belirgin çizgi ve tek çizgi gördüğüm için ovulasyon testinde acaba hamile olabilir miyim diye düşünüyorum. Böyle bir deneyimi olan var mı?

Peki sonrasında hiç ilişkiye girmemek mi gerekiyor yumurtlama döneminden sonra
Sperm kadın vücudunda ortalama 2 gün yaşıyor diyorlar şayet doğruysa, ovulasyon testinde çift çizgi gördükten 24-48 saat içerisinde yumurtan çatlayacaktır. Çatladığın zaman vücudunda sperm olmasınin öncesinde ve çift çizgiyi gördükten sonra 2 hatta yapabilirsen 3 gün ilişki olsun.
İnşallah nasip eder Rabbim 🙂

Merhaba kızlar, bir önceki ay doktor kontrolünde klomen kullandım. Bir yumurtam fazla büyüdü ve çatlamayarak folikül kistine dönüştü. Bu ay doktorum folikül gitmediği için klomen vermedi, ancak 2 günde bir ilişkiye devam etmemiz gerektiğini söyledi. Regli’nin 12. günü ovulasyon testi yaptım ve çift koyu çizgiyi gördüm. 1 gün sonra tekrar ovulasyon testi yaptığımda ikinci çizginin silik çıktığını gördüm. 1 gün sonra da çok yoğun bir kasık ağrısı yaşadım ve ertesi gün doktoruma gittim. Kontrolde kist tamamen gitmişti ve tüplere yakın 2 yumurtam olduğunu söyledi doktorum. Klomensiz Hamile kalabilirsin belki dedi. Bat’a 8 günüm var ve 2-3 gebelik ve erken gebelik testi yaptım, ancak sonuç hep negatif çıktı. Doktor kontrolüne gitmeden önce art arda çift belirgin çizgi ve tek çizgi gördüğüm için ovulasyon testinde acaba hamile olabilir miyim diye düşünüyorum. Böyle bir deneyimi olan var mı?
Olunca silik de olsa çıkıyo genelde ama bir arkadaşımız burda regl geciktinden bi kac gün sonra kanda ogrenmisti. Reglden once de kan testi yapmisti ama cikmamisti. Insallah hamilesindir. 💐

Birgebeningunlugu dıye bir sayfadan sipariş vericektim ınstagramdan . 50 adet+2 gebelıktesti 85 tl diyor. Alayım mı acaba
Bende 30 ovulasyon +2 gebelik+1 erken gebelik testini 30 liraya aldım canım. Sen bilirsin ben hepsiburadadan aldım

Gördüğünüz çizgiler yumurtlama 13. Ya da kasık ağrınızın olduğu 14.gün çatlamış. Çatladıktan sonra en erken 10.günde kanda çıkar ama o bile şüpheli siz baTa bir iki gün kala test yapın öyle çıkabilir garantisi adet günü ama beklemek zor bilirim .
Ben de 12.gün yumurtlama gördüm 13.gün afif silikleşti .12 13 14 15.günü değerlendirdik . Benim de bata 8 gün var sabırla beklemeye çalışıyorum 🙈🙈 ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ama bata kadar beklemeye söz verdim

Hayır tatlım asıl yumurtlamadan önce ve sonra ilişki olması gerekiyor 🙂
Bu nedir 12 sinde pik oldu dedik 13 ü yine cift cıktı. Bugün siliklesti mi bakıym dedim bugün T daha koyu cıktı

Eklentiler

• 500C3752-BAAD-440F-8C49-F691BF250855.jpeg
    500C3752-BAAD-440F-8C49-F691BF250855.jpeg
    65,9 KB · Görüntüleme: 36
Back